12 Dev Adam boğaların önünde

36. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda A Milli Takım, ikinci tur F Grubu'ndaki ilk maçını İspanya ile bugün 16.45 te oynayacak

 

İlk maç ; ında madalya iddiası olan Litvanya ' yı deviren , ardından Bulgaristan karşısında şov yapan ve ev sahibi Polonya ' ya da fark atarak Avrupa Şampiyonası ' ndaki iddiasını kanıtlayan 12 Dev Adam , lider tamamladığı D Grubu ' nun ardından F Grubu ' nda da iddialı .

Polonya ' nın ev sahipliğinde sü ; ren organizasyonda , C Grubu ' nda ilk 3 sırayı alan Slovenya , Sırbistan ve İspanya , D Grubu ' nun ilk 3 takımı Tü ; rkiye , Polonya ve Litvanya ile F Grubu ' nu oluştururken , ' ' 12 Dev Adam ' ' ilk maç ; ını bu akşam 16 . 45 ' te İspanya ' ya karşı yapacak .

Lodz Arena salonunda gerç ; ekleştirilecek F Grubu mü ; cadelelerinde Tü ; rkiye , 14 Eylü ; l Pazartesi gü ; nü ; Sırbistan ' ın , 16 Eylü ; l Ç ; arşamba gü ; nü ; de Slovenya ' nın rakibi olacak .

Grupta ayrıca , Polonya-Sırbistan ve Litvanya-Slovenya maç ; ları oynanacak .

TÜ ; RKİYE LİDER OLARAK BAŞLIYOR

Aynı eleme grubundan gelen takımların tekrar karşılaşmadığı ve grupları son sırada bitiren ekiplerle yapılan karşılaşmalar dışındaki puanların taşındığı F Grubu ' na Tü ; rkiye lider olarak başlayacak .

C ve D Grubu ' ndan yenilgisiz gelen tek takım olan Tü ; rkiye , bu gruba 4 puan taşımayı başarırken , ilk 4 takımın ç ; eyrek finale ç ; ıkacağı bu bö ; lü ; mde ö ; nemli bir avantaja sahip .

F Grubu ' nda karşılaşmalar ö ; ncesi sıralama şu şekilde :

SIRA Ü ; LKE PUAN
1- Tü ; rkiye 4
2- Slovenya 3
3- Sırbistan 3
4- İspanya 3
5- Polonya 3
6- Litvanya 2