Bosna-Hersek engelini aşamadık

Türkiye, Dünya Kupası'na gitmek için çıktığı kader maçında Bosna-Hersek ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

 

Maç ; a hızlı başlayan ve henü ; z maç ; ın 4 . dakikasında Emre Belö ; zoğlu ' nun attığı golle 1-0 ö ; ne geç ; en Milli Takım , 25 . dakikada Salihoviç ; ' in frikikten attığı gole engel olmadı . Yediğimiz golü ; n ardından teknik direktö ; r Fatih Terim , hakeme sert şekilde itirazlarda bulununca maç ; ın hakemi Carlos Miguel tarafından tribü ; nlere gö ; nderildi . Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Bosna Hersek , defans oyuncularımızın yaptığı basit hatalar sonucunda yakaladığı birç ; ok pozisyonu değerlendiremedi ve maç ; ın ilk yarısı berabere tamamlandı .

Maç ; ın ikinci yarısına hızlı ve gü ; zel bir oyunla başlayan milliler , yakaladıkları birç ; ok pozisyondan yararlanamadı . Maç ; ın en kritik anında Arda Turan ' ın ç ; ektiği şut direkten dö ; ndü ; . A Milli Takım , Bosna-Hersek maç ; ında aldığı beraberlikle işini adeta mucizelere bıraktı .

Arda ve Emre cezalı

Milli takımda Bosna-Hersek karşısında sarı kart gö ; ren Emre Belö ; zoğlu ve Arda Turan , 10 Ekim ' de deplasmanda Belç ; ika ile yapacağı karşılaşmada forma giyemeyecekler .