Konya 1-1 Kayseri Erciyesspor

Bank Asya 1. Lig'in 2. haftasının kapanış maçında Konyaspor, sahasında Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

Bank Aysa 1 . Lig ' de sahasında oynadığı ilk lig maç ; ında Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalan Konyaspor , kaybettiği 2 puanın ü ; zü ; ntü ; sü ; nü ; yaşıyor .
Maç ; sonrası dü ; zenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Kulü ; bü ; Menajeri Mustafa Eraydın , sahalarında kaybettikleri 2 puan iç ; in ü ; zgü ; n olduklarını sö ; yledi . Eraydın , ikinci yarıda atak oynamalarına rağmen aradıkları galibiyet golü ; nü ; bulamadıklarını , ilerleyen haftalarda kaybedilen 2 puanı telafi edeceklerini sö ; yledi .
Konyasporlu futbolcu Tayfun Tü ; rkmen , kazanmaları gereken bir maç ; a ç ; ıktıklarını ancak 1-1 berabere kaldıklarını belirterek , ' 2 puanı kayıp olarak gö ; rü ; yoruz . Daha ligin başındayız , bu 2 puanı ilerleyen haftalarda telafi edeceğiz . Hatalarımızı telafi edip geri kalan haftalarda seri puanlar alacağımızı dü ; şü ; nü ; yoruz . En kısa sü ; rede takımda uyum sorununu aşacağız ' dedi .
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktö ; rü ; Mustafa Altındağ ise geç ; en hafta Ç ; anakkale Dardanelspor maç ; ında farklı mağlup olduklarını , Konyaspor maç ; ına ise bu nedenle kaybedilen 3 puanı almak iç ; in ç ; ıktıklarını sö ; yledi . Oyuna iyi başladıklarını kaydeden Altındağ , ' Gol yemeden golü ; bulmamız gerekiyordu . Ama olmadı , ilk yarı yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik . Genç ; bir takımız , yeni bir takımız . Bizim puana , morale ihtiyacımız vardı . Buraya kazanmak iç ; in geldik ama 1 puan aldık . Futbolcu arkadaşlarımızı
kutluyorum ' diye konuştu .
Takım kaptanı Kemal Dulda da galibiyet iç ; in Konya ' ya geldiklerini ifade ederek , ' Kağıt ü ; zerinde Konyaspor favori takım olarak gö ; rü ; nü ; yordu , bunun bilincinde olarak buraya geldik . Maç ; ın skoru beraberlikti . Konyaspor ' a başarılar diliyorum . Daha iyi olacağımıza inanıyorum , puanla tanıştık mutluyuz ' şeklinde konuştu .