Tuncay İngiltere’ye veda ediyor

İngiliz ekibi Middlesbrough’nun küme düşmesinin ardından ismi transfer dönemi boyunca birçok kulüple anılan ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen milli futbolcu Tuncay Şanlı’nın İngiltere’den ayrılacağı iddia ediliyor.

 

Aston Villa , Fulham , Liverpol ve hatta Chelsea gibi takımların transfer listesinde olmasına karşın transfer dö ; nemi boyunca henü ; z bir kulü ; ple anlaşamayan Tuncay Şanlı ' nın kariyeriyle ilgili ö ; nemli kararlar verme aşamasında olduğu belirtiliyor .

18 KİŞİLİK KADRODA YOK!
Tuncay ' ın Middlesbrough formasıyla Championship ' te mü ; cadele etmek istemediği ve kendisine Premier Lig ekiplerinden de teklif gelmemesi nedeniyle İngiltere ' den ayrılacağı iddia ediliyor . Teknik Direktö ; r Gareth Southgate de 27 yaşındaki futbolcunun hala bir takıma transfer olamamasına şaşırdığını ifade ederek , ' Tuncay İngiltere ' de kalmak istiyordu ancak şimdi Avrupa ' yı dü ; şü ; nü ; yor ' dedi . Tuncay , Middlesbrough ' un Championship ' in aç ; ılış maç ; ında sahasında Sheffield United ' la 0-0 berabere kaldığı karşılaşmada kadroda yer almadı .