Ümit Milliler toplandı

Ümit Milli Futbol Takımı, 2011 UEFA Avrupa Ümitler Şampiyonası grup elemelerinde, Gürcistan maçı öncesinde İstanbul'da toplandı.

 

Teknik Direktö ; r Hami Mandıralı yö ; netimindeki Ü ; mit Milli Takım oyuncuları , Atakö ; y Sheraton Otel ' de bir araya geldi . 1 Eylü ; l Salı gü ; nü ; Florya Metin Oktay Tesisleri ' nde antrenmanlara başlayacak olan Ay Yıldızlıların Teknik Direktö ; rü ; Hami Mandıralı , bu maç ; ı kazanıp 3 ' te 3 yapacaklarını belirtti . Mandıralı , ' İyi ç ; alışıp , iyi hazırlanacağız . İki maç ; ımızı da kazandık . Gü ; rcistan maç ; ını kazanıp 3 maç ; ımızdan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz . İyi bir ekibiz . Bunu arkadaşlarımız sahada gö ; sterecek ve yolumuza devam edeceğiz ' şeklinde konuştu .

Gü ; rcistan maç ; ının kendileri iç ; in oldukç ; a ö ; nemli olduğunu kaydeden Kayserisporlu Serdar Kesimal , ' Takımımız iyi durumda . İnşallah oradan 3 puanla dö ; nü ; p yolumuza devam edeceğiz ' dedi .

Denizlispor forması giyen Gü ; ray Vural ise ' Bu sene mili takımımız ç ; ok iyi . Gü ; rcistan ' ı yenecek gü ; ç ; teyiz . Bu maç ; ı kazanıp 3 ' te 3 yapacağız ' ifadelerini kullandı .

Bayer Leverkusen ' in genç ; oyuncusu Tevfik Kö ; se de , ' Bizim iç ; in ç ; ok ö ; nemli bir maç ; olacak . İki maç ; ımızı kazandık . Bu maç ; ı da kayıpsız geç ; mek istiyoruz ' şeklinde konuştu .