Fenerbahçe Manisaspor'u uzatma saniyelerinde attığı golle yendi

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında kendi sahasında karşılaştığı Manisaspor'u uzatma dakikalarında Semih'in attığı golle 2-1 mağlup etti.

 

Maç ; sonrası dü ; zenlenen basın toplantısına Tü ; rk Bayraklı tişö ; rtü ; yle katılan Fenerbahç ; e Teknik Direktö ; rü ; Christoph Daum , galibiyeti Hakkari ' de şehit olan askerlere ve ailelerine hediye ettiklerini sö ; yledi .
Manisaspor karşısında yeni Fenerbahç ; e modelini gö ; rdü ; klerini belirten Alman teknik adam , ' Bu galibiyet , fizik kapasiteyle değil , sadece istekle oldu . Bu galibiyet , altın değerinde bir galibiyettir . İyi oynadığın zaman iyi maç ; ların ç ; oğunu kazanırsınız ama maç ; kö ; tü ; gidince o maç ; ları da kazanırsanız , bu takımın moralinin iyi olduğunu gö ; sterir . Rakibimiz Manisaspor ç ; ok iyi hazırlanmış geldi . Birkaç ; pozisyonda yenik duruma dü ; şebilirdik , şanslıydık . 10 kişi olmamıza rağmen sonuna kadar kazanmak iç ; in oynadık ve
sonuç ; ta bu galibiyeti hak ettik . 1-0 ' dan ö ; nce Alex ' in Gü ; iza ' ya verdiği pas olağanü ; stü ; ydü ; . Gü ; iza da o pozisyonda kalitesini mü ; kemmel bir şekilde gö ; sterdi . Golden sonra Manisaspor daha fazla ü ; zerimize geldi , daha ç ; ok golü ; istedi ve sonuç ; ta golü ; de hak etti . 1-1 ' den sonra taraftarımız mü ; thiş bir şekilde destekledi , bizi gole doğru itti . 1 kişi eksik oynarken , taraftar bizim 11 . adamımız oldu . Son saniyede taraftar , biz ve futbolcularımız hep birlikte kolektif bir gol attık ' dedi .
Emre Belö ; zoğlu ' nun kırmızı kart gö ; rmesini de değerlendiren Daum , milli futbolcunun takım iç ; in her şeyi ortaya koyduğunu ifade ederek , ' Emre , ç ; ok iyi bir sezon başlangıcı yaptı . Bunu rakiplerimiz de biliyor . Bu yü ; zden de Emre ' yi her zaman provoke ediyorlar . Aslında Emre gibi ü ; st dü ; zey futbolcularımızı daha fazla korumamız lazım . Emre ' ye ' Her maç ; ta provoke edileceksin ' demek lazım . Emre bunu bilmeli ve ona gö ; re ö ; nlem almalı . Emre ' nin tü ; m bu provokasyonlara karşı iyi futboluyla cevap vermesi lazım ' ifadelerini kullandı .

Manisaspor Teknik Direktö ; rü ; Mesut Bakkal ise maç ; ın hakkının beraberlik olduğunu belirterek , ' İlk yarıda 2-0 ö ; nde olabilirdik . Oyundan memnunum . Hakkımız beraberlikti . Kaliteli takımlara ç ; ıkarken top kaptırırsanız gol yiyorsunuz . Tam oyunun kopma anlarında bir penaltı pozisyonu verilir miydi bilmiyorum . Manisaspor iyi yolda , hatalardan ders ç ; ıkaracağız . Son dakikada gol yemek acı oldu ' dedi