A Milli Takım Kayseri'de

A Milli Futbol Takımı, 5 Eylül Cumartesi günü Estonya ile yapacağı 2010 Dünya Kupası grup maçı için Kayseri'ye geldi.

 

A Milli Takım , THY ' nin tarifeli uç ; ağıyla Kayseri Erkilet Havalimanı ' na geldi . Havalimanı ç ; ıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan A Milli Takım Teknik Direktö ; rü ; Fatih Terim , Kayseri ' de tekrar bulunmaktan ç ; ok mutlu olduklarını dile getirerek , ' Ö ; nü ; mü ; zde iki tane ö ; nemli maç ; ımız var . Birincisi Estonya , tamamen o maç ; a konsantreyiz . Kayseri ve civar illerden gelecek olan seyircilerimizle bu iki maç ; ın ilkine iyi başlarız . Sonrada Bosna ' ya gideceğiz ' dedi .
Lig maç ; larındaki sakatlıkların Milli Takımı etkileyip etkilememesi ile ilgili bir soru ü ; zerine Terim , ' Şuanda Kayseri ' ye parç ; a parç ; a geliyoruz . Akşam toplanma saatimiz 17 . 00 . Galatasaraylı oyuncular Ankaraspor maç ; ının ardından kafileye katılacaklar . Hasar tespitimizi akşam yapacağız . Tespitten sonra gereken neyse ona gö ; re , ya bazı arkadaşlarımızı ç ; ağıracağız . O tespitten sonra gerekeni yaparız ' diye konuştu .
Milli Takım kafilesi , daha sonra milli takım otobü ; sü ; yle , Fatih Terim de Kayserispor Teknik Direktö ; rü ; Tolunay Kafkas ' ın aracı ile Kayserispor Tesisleri ' ne hareket etti . Az sayıda taraftar ise , Milli Takım oyuncularıyla hatıra fotoğrafı ç ; ektirmeyi ihmal etmedi . A Milli Takım , bu akşam konakladığı Kayserispor Tesisleri ' nde akşam saat 18 . 30 ' da basına kapalı olarak bir idman yapacak .