Ankaragücü'nde hareketli dakikalar

Ankaragücü Kulübü Onursal Başkanı Cemal Aydın, futbolcu transferi konusunda Galatasaray ile görüşmelerin sürdüğünü ve büyük ihtimalle buradan bazı futbolcuları renklerine bağlayacaklarını söyledi.

 

Ankaragü ; cü ; Olağanü ; stü ; Genel Kuruluna sayılı gü ; nler kala , başkent kulislerinde hareketli dakikalar yaşanıyor . Altınpark ' ta bulunan Belediye Evi ' nde Ankaragü ; cü ; Onursal Başkanı Cemal Aydın , Ankaraspor Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Gö ; kç ; ek ve Ankaragü ; cü ; Teknik Direktö ; rü ; Hikmet Karaman biraraya geldi .

Toplantının ardından aç ; ıklamalarda bulunan Cemal Aydın , Ahmet Gö ; kç ; ek başkanlığında yeni oluşacak Ankaragü ; cü ; Yö ; netim Kurulu konusunda her konuda mutabakata varıldığını sö ; yledi .

SÜ ; PRİZLERE HAZIR OLUN

Cemal Aydın , ' Kısa bir sü ; re iç ; inde futbolcu transferi konusunda sü ; rprizlere hazır olun . Galatasaray ile gö ; rü ; şmelerimiz sü ; rü ; yor . Buradan bazı futbolcuları almamız sö ; z konusu . Bunun dışında bazı Ankarasporlu futbolcuların da Ankaragü ; cü ; ' ne gelmesi planlanıyor ' şeklinde aç ; ıklamada bulundu . Ankaragü ; cü ; ' nü ; n Galatasaray ile Shabani Nonda , Mehmet Gü ; ven ve Serkan Kurtuluş ' un transeri iç ; in gö ; rü ; ştü ; ğü ; ve transferin her an gerç ; ekleşebileceği ö ; ğrenildi .