Kayserispor Tesisleri Milli Takım için hazırlandı

Dünya Kupası Elemeleri'nde 5 Eylül'de Estonya ile Kadir Has Stadı'nda karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, Kayserispor Tesisleri'nde konaklayacak.

 

Kayserispor ' un Karpuzatan Bö ; lgesi ' ndeki Kadir Has Tesisleri ' nde Milli Takım iç ; in tadilat ç ; alışması yapıldı . Tesislerde futbolculara ait odalar tamamen yenilendi . Odalar modern bir şekilde donatılırken , tadilat ç ; alışmaları kapsamında , banyo ve tuvaletlerdeki fayanslar ise kırmızı-beyaz renklere bü ; rü ; ndü ; . Futbolcuların kullanacağı yatakların kırmızı-beyaz renklerde nevresim takımları da sipariş verildi . Tadilat ç ; alışmaları kapsamında tesisin ç ; evre dü ; zenlemesi de yenilendi . Tesis bahç ; esinde Milli Takım oyuncularının antrenman dışındaki zamanlarını değerlendirmeleri iç ; in gezi yolları , kamelyalar oluşturuldu . Ayrıca kulü ; p bahç ; esi de kırmızı-beyaz ç ; iç ; eklerle sü ; slendi . Kayserispor Basın Sö ; zcü ; sü ; Oğuz Ortakö ; ylü ; oğlu , Milli Takım iç ; in tesislerde komple yenilikler yaptıklarını sö ; yledi . 5 Eylü ; l ' de oynanacak Estonya maç ; ı iç ; in Kayseri ' ye gelecek olan Milli takım kafilesinin , 31 Ağustos ' ta Kayserispor tesislerine gelerek burada kampa gireceğini belirten Ortakö ; ylü ; oğlu , ' Tesisimizin Milli Takım ' a ev sahipliği yapacak olması bizi mutlu etti . Milli Takım iç ; in tesis iç ; inde ve dışında bir takım dü ; zenlemeler yaptık . Ö ; ncelikle 4 antrenman sahamızı bakımdan geç ; irdik . Fitness ve spor salonumuzda ö ; nemli değişiklikler yaptık . Ardından tesis bahç ; esinde kamelyalar , doğal taşlarla yü ; rü ; yü ; ş parkurları oluşturduk . Antrenman sonrası odalarında sıkılan futbolcular burada ferah bir ortamda hoşç ; a vakit geç ; irebilecek ' dedi .
Sanayi ve ticaret kenti olarak bilinen Kayseri ' nin ö ; nemli organizasyonlara ev sahipliği yaparak spor şehri olarak da ö ; ne ç ; ıktığını anımsatan Ortakö ; ylü ; oğlu , Kayseri ' nin Milli Takım iç ; in uğur getireceğine inandığını kaydetti .