İlk hedefimiz lig

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, UEFA Avrupa Ligi'nde sarı - lacivertli takımın eşleştiği rakiplerden memnun olduğunu söyledi. Fenerbahçe'nin yer aldığı H Grubu'ndan daha zor grupların bulunduğunu belirten Daum, rakipleri hakkında değerlendirmelerde de bulundu.

 

Kura ç ; ekimi sonrası FB TV ' ye aç ; ıklamalar yapan ve kulü ; bü ; n internet sitesinde de yayımlanan aç ; ıklamalarda Daum , ' Biz memnunuz . Bizim gruptan daha zor olan gruplar var . Bü ; kreş ' i geç ; en sezon Şampiyonlar Liginde izledim . Tecrü ; beli ve milli oyunculara sahip bir takım . Gü ; ç ; lü ; ama geç ; ebileceğimiz bir takım . Bü ; kreş ' ten Bir futbolcu transfer etmek istemiştim ve o nedenle de izleşmiştim . Başkanı Becali eski bir arkadaşlarımdan biri . Orada bir arkadaşla karşılaşacağız . Twente , gü ; ç ; lü ; bir rakip . Genç ; futbolcular yetiştirdiler ve son yıllara iyi sonuç ; lar elde etti . Geç ; en sene Ajax ve Feyenoord gibi takımların arkasından gelen kaliteli bir ekip . Son rakip tanımadığım bir takım . O nedenle fazla bir şey sö ; ylemek istemiyorum . Sheriff ' le ilgili tü ; m bilgileri almak zorundayız . En iyi şekilde bilmek zorundayız . Tanınmayan rakipler daha tehlikeli olabiliyor . ' şeklinde konuştu .
' UMARIM FİNAL Ç ; IKAR '
Avrupa Ligi ' ne hazırlanma yö ; ntemleri , Avrupa Ligi ' nin yapısı ve Fenerbahç ; e ' nin bu ligdeki hedefleri hakkında da konuşan Daum , ' Hazırlıklar ilk etapta bizim Sü ; per Ligde yapacağımız şeylere bağlı . İlk hedefimiz lig , hazırlıklar o nedenle farklı olabilir Avrupa Ligi iç ; in . Avrupa Ligi maç ; larında rotasyon olacak . Yabancı futbolcu sınırı olmaması da bir avantaj ve onu da kullanmak istiyoruz . Avrupa Ligi ' ne iyi bir start almamız gü ; zel olur . İlk maç ; larda iyi sonuç ; alıp rahat olmak istiyoruz . Şampiyonlar Ligi ' ne benzer bir statü ; uygulandı . Bu sistem daha eşit , daha uygun ve mantıklı . Ö ; nemli olan sakatlık konusunda sıkıntı yaşamamak . Finalin oynanacağı Hamburg stadını ç ; ok iyi hatırlıyorum . Birkaç ; ay ö ; nce Kö ; ln ' le oradan galibiyetle ayrılmıştık . . Hayal etmek herkesin hakkıdır . Ancak biz gerç ; ekç ; i olmalıyız . Maç ; tan maç ; ta bakıyorum ama final gü ; zel bir şey . Elimizden gelen her şeyi yapacağız umarım bundan final ç ; ıkar . ' diye konuştu .