Demirören ne yapmaya çalışıyor?

Delgado'nun sözleşmesini donduran Beşiktaş'ta Başkan Demirören, Gaziantepspor Başkanı Kızıl'la bir araya gelerek Brezilyalı yıldız için anlaştı. Kartal'ın, sambacı için 8 milyon Avro bonservis ödeyeceği öğrenildi.

 

Başkan Yıldırım Demirö ; ren ö ; nceki gü ; n yö ; netim kuruluna Delgado ' nun babasıyla anlaşamadıklarını ve bu işin tamamen kapandığını bildirmişti . Ancak Başkan Demirö ; ren , dü ; n sabah kimseye haber vermeden yıldız oyuncunun aynı zamanda menajeri olan babasıyla bir araya gelerek sö ; zleşmenin askıya alınması iç ; in el sıkıştı .

Siyah-beyazlıların , Ocak ayında takıma geri dö ; necek olan Delgado ' ya geç ; miş dö ; nemlerden kalan alacakları ve 6 aylık ü ; cretini ö ; demeyi kabul ettikleri ö ; ğrenildi . Arjantinli yıldıza , şampiyonluk primi de peşin olarak verilecek .

Teknik Direktö ; r Mustafa Denizli ' nin ısrarla istediği 10 numara iç ; in ç ; alışmalara hız veren siyah-beyazlılarda Başkan Yıldırım Demirö ; ren , Tabata iç ; in harekete geç ; ti . Denizli ' nin onay verdiği Brezilyalı yıldız iç ; in dü ; n gece geç ; saatlere kadar pazarlık yapan Demirö ; ren ' in , Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl ' la anlaşmaya vardığı ö ; ğrenildi . Kızıl ' ın 8 milyon Avro ' luk bonservisi kabul ettiği , Tabata ' ya ise yıllık 1 . 5 milyon Avro ö ; deneceği ifade edildi .

Siyah-beyazlı kulü ; bü ; n Tabata transferine bugü ; n son noktayı koyarak , Gaziantepspor maç ; ından sonra kamuoyuna resmi aç ; ıklamayı yapacağı bildirildi .