Kezman'ın çöküşü

2 sezon önce Fenrbahçe'den, PSG'ye transfer olan yıldız futbolcunun futbol kariyerinde çöküş devam ediyor.

 

Fenerbahç ; e ile yollarını ayıran ve Fransız ekibine satılan Sırp futbolcunun Paris gü ; nleri bir hayli sıkıntılı . Mevlü ; t Erdinç ; ' in PSG ' ye transferiyle birlikte kadroda forma şansı bulamayan golcü ; oyuncu takımdan ayrılmak ü ; zere .

Kezman ' a talip olan ekipler arasında İspanya ' dan Malaga ve Real Betis takımları bulunuyor . Bu iki kulü ; pten Real Betis , İspanya 2 . Ligi ' nde mü ; cadele ediyor .

Fransızların ü ; nlü ; gazetesi L ' Equipe ' de yer alan habere gö ; re Kezman iç ; in Malaga ' dan yapılan teklif reddedilirken , Real Betis ' in PSG ' nin istediği bonservis rakamını vermesi durumunda Sırp futbolcunun kariyerine İspanya 2 . Ligi ' nde devam edebileceği ifade ediliyor .

30 yaşındaki forvet 2000-2004 yılları arasında PSV Eindhoven ile yaptığı ç ; ıkış sonrasında Ada devlerinden Chelsea ' ye 7 milyon avro karşılığında transfer olmuştu . İngiliz kulü ; bü ; nde istenileni veremeyen Kezman sırasıyla Atletico Madrid ve ardından F . Bahç ; e forması giydi . F . Bahç ; e yıllarında bir tü ; rlü ; bü ; yü ; k patlamayı gerç ; ekleştiremeyen Kezman ' ın PSG gü ; nlerin de sıkıntıda .

Futbolcunun Real Betis ' e transfer olmasına Fransız basınında kesin gö ; zü ; yle bakılıyor .