Fenerbahçe ve Galatasaray tur peşinde

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında bugün Fenerbahçe ve Galatasaray son hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı.

 

İsviç ; re ' deki ilk maç ; ta rakibini 2-0 yenerek avantajlı bir skorla İstanbul ' a dö ; nen sarı-lacivertliler ile kendi evinde rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla yenen Galatasaray rakiplerini eleyerek UEFA Avrupa Ligi ' nde mü ; cadele etmeyi hedefliyor .

Alex de Souza riske edilmeyecek

Fenerbahç ; e ' de sakatlığı dü ; zelen Alex de Souza ' nın bu maç ; ta riske edilmemesi bekleniyor . Kırmızı kart cezası biten Bilica ise kadroya geri dö ; nü ; yor . Deivid de Souza ile Mehmet Topuz ' un sakatlıkları ise devam ediyor .


Fenerbahç ; e Şü ; krü ; Saracoğlu Stadı ' nda saat 21 . 30 ' da başlayacak Fenerbahç ; e - FC Sion maç ; ını Portekizli hakem Bruno Miguel Duarte Paixao yö ; netecek

Galatasaray ' lı 10 futbolcu kadroya alınmadı

Galatasaray ' da , Kayserispor maç ; ında yaşanan sakatlıklar sonrasında 10 futbolcu Tallinn ' e gö ; tü ; rü ; lmedi . Sarı-kırmızılı kafilede kaleci Aykut , Uğur Uç ; ar , Gö ; khan Zan , Linderoth , Keita , Milan Baros , Ayhan , Kewell , Hakan Balta ve Eskişehirspor ' a transferi gü ; ndemde olan Volkan Yaman gö ; tü ; rü ; lmedi .

Le Coq Arena Stadı ' nda saat 21 . 00 ' da başlayacak Levadia Tallinn - Galatasaray maç ; ını Macar hakem Istvan Vad yö ; netecek .