Müslümanların Mourinho'ya tepkisi

İnter'in Bari ile haftasonu oynadığı maçta Ganalı müslüman futbolcu Sulley Muntari'yi, oruç tuttuğu için ilk yarının ortasında oyundan alması ve maç sonunda yapmış olduğu açıklama müslümanların tepkisini çekti.

 

Jose Mourinho maç ; sonunda yapmış olduğu basın aç ; ıklamasında , futbolcusunun formsuzluğunu ramazan nedeniyle enerjisiz kalmasına bağlayan İnter Teknik Direktö ; rü ; , İtalya ' daki Mü ; slü ; manların tepkisini ç ; ekti . Portekizli teknik direktö ; r ' Sulley Muntari ' nin Ramazan ile ilgili problemleri olduğunu sanıyorum . Aşırı sıcak oruç ; tutmasını aç ; ısından iyi olmayabilir ' dedi .

Mourinho ayrıca , bu hafta oynanacak Milan derbisi ile ilgili de ' Sulley ' yi bu haftaki maç ; ın kadrosuna almayabiliriz . Kulü ; bü ; n Doktorları ile birlikte ç ; ıkar bir yol arıyoruz ' diye konuştu .

Bunun ü ; zerine bir aç ; ıklama yapan İtalyan Mü ; slü ; man Dernekleri Başkanı Mohamed Nur Dachan , ' Mourinho daha az konuşmalı ' dedi . Dachan İtalya ' daki Spor Hekimliği Enstitü ; sü ; ' nü ; n inanç ; lı oyuncuların ibadetlerini yerine getirdiklerinde iç ; lerinin rahat ettiğini ve daha başarılı olduklarını sö ; yledi .