Yıldırım'dan 'Takımınıza sahip çıkın' çağrısı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu gece oynanan ve Fenerbahçe'nin 3 - 1 kazandığı Diyarbakırspor maçından sonra yaptığı açıklamada Diyarbakırlılara takımlarına destek olmaları çağrısında bulundu.

 

Başkan Aziz Yıldırım , Diyarbakırlıların , iyi bir takım olan Diyarbakırspor ' a destek olmalarını , takımlarına 90 dakika boyunca sahip ç ; ıkmaları gerektiğini sö ; yledi . Diyarbakırspor maç ; ından sonra aç ; ıklamalar yapan Başkan Aziz Yıldırım , ' 2 gü ; nden beri Diyarbakır ' dayım . Diyarbakır benim memleketim . Beni burada en gü ; zel şekilde ağırlayan ; Bakan Mehdi Eker ' e , komutanlara , Belediye Başkanına ve Valiye teşekkü ; r ediyorum ' ' dedi .

Başkan Yıldırım , kendisinin de bir Diyarbakırlı olduğunu belirterek , ' ' Fenerbahç ; e , Galatasaray , Beşiktaş , bu ü ; ç ; bü ; yü ; k takım Diyarbakırspor ' un rakibi değiller . Bu takımlar yenebilirler Diyarbakırspor ' u . Ü ; ç ; netice de olabilir , ama genelde bu takımlar kazanırlar ve giderler . Diyarbakırspor ' un rakibi daha alt seviyedeki takımlardır . Bu seyirci , eğer bu şekilde bu davranış iç ; inde olursa , Diyarbakırspor bu ligden ayrılır , gider . Bu da hepimizi ü ; zer . Diyarbakırlılar ' ın bu takıma destek olması lazım . 90 dakika takımlarına sahip ç ; ıkmalılar . Yoksa bu kadar emekler boşuna gider . Bir Diyarbakırlı olarak sö ; ylü ; yorum , Başkan iyi bir takım yapmış , iyi mü ; cadele ediyorlar . Ama taraftarın da destek olması lazım . Bu desteği alırlarsa başarılı olacaklardır . Buradan tekrar Diyarbakırspor Başkan ve Yö ; netimi ile buranın mü ; lkü ; amirlerine teşekkü ; r ediyorum ' diye konuştu .

Başkan Aziz Yıldırım , basın mensuplarının soru taleplerini ise karşılıksız bıraktı . ( CİHAN )