İzmir Emniyet Müdürlüğü çıkarması

İzmir'de Avrupa şampiyonasına hazırlanan Voleybol A Milli erkek ve bayan takımları, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ile birlikte İl Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette ö ; zellikle bayan voleybol takımından ö ; vgü ; yle bahseden Emniyet Mü ; dü ; rü ; Yılmaz , geç ; mişte yakaladığı başarıları hatırlatarak , erkeklerden de en kısa zamanda Avrupa ' da final oynamalarını beklediğini sö ; yledi . A Milli Erkek Voleybol Takımı ' nın İzmir ' de Avrupa Şampiyonası ' na katılacağını belirten Yılmaz , ' Kazandığınız her maç ; iç ; in size bir tane fazla eskort vereceğim . Finaller başladığı andan itibaren millilere iki motosiklet eşlik edecek . Her galibiyetin ardından bu sayıyı ikiye katlayacağız . Siz yeter ki galip gelin , gerekirse dışarıdan bile kiralarız ' ' dedi .
Federasyon Başkanı Karabıyık ise ' filenin ' sultanları ' ' ve ' ' aslanları ' ' nın aynı anda İzmir ' de olduğunu belirterek Bayan Milli Takımı ' nın İzmir Fuar Turnuvası , erkek takımının da Avrupa şampiyonası finallerinde başarılı olacağına inandığını sö ; yledi .