Fenerbahçe'den Sercan açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübü, Bursaspor'lu Sercan Yıldırım ile ilgili herhangi bir transfer girişimlerinin olmadığını açıkladı.

 

Kulü ; bü ; n resmi internet sitesinde yapılan aç ; ıklamada , bazı menajerlerin kamuoyunu yanılttığı belirtilerek , &ldquo ; Kulü ; bü ; mü ; zü ; n Bursasporlu Sercan Yıldırım ile ilgili herhangi bir transfer ç ; alışması yoktur&rdquo ; denildi .

Aç ; ıklamada , ayrıca şu bilgilere yer verildi : &ldquo ; Sercan Yıldırım ' ın transferi ile ilgili yaklaşık 2 ay ö ; nce Bursaspor Kulü ; bü ; Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir gö ; rü ; şme yapılmıştır . Fakat Yazıcı , Sercan Yıldırım ' ı Avrupa ' da bir kulü ; be transfer etmeyi dü ; şü ; ndü ; klerini ve Tü ; rkiye ' de herhangi bir takıma satmayı planlamadıklarını ifade etmiştir . Bu yanıt ü ; zerine Sercan Yıldırım ' la ilgili herhangi bir ç ; alışmamız olmamıştır . Ç ; eşitli basın organlarında yazıldığı gibi kulü ; bü ; mü ; zü ; n Sercan Yıldırım iç ; in Bursaspor ' a para artı futbolcu teklifi sö ; z konusu değildir . &rdquo ;