Denizli:

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sezonun ilk üç maçından sonra kendisini eleştirenleri sert bir dille eleştirdi.

 

Sabah yapılan antrenman sırasında gazetecilerin yanına gelerek sohbet eden tecrü ; beli teknik adam , eleştiri yapanlar kadar kendisinin unutulmuşluğunun olduğunu belirterek , ' Kargalar bana kılavuzluk yapamaz . İki tü ; rlü ; karga vardır . Birisi leş kargasıdır diğeri de malum kargadır . İkisi de bir işe yaramaz . Kargalar kılavuzluk yaparsa burnumuz yerden kalkmaz ' diye konuştu .

İlk ü ; ç ; maç ; sonrası istedikleri seviyede olmadıklarını ifade eden Denizli , ' Bugü ; n kimse bizim karşımıza ç ; ıkıp bizden daha fazla Beşiktaş ' ı sevdiğini sö ; ylemesin . Bu durumun sebepleri var . Bu durumun ne olduğunu biz de herkes de biliyor . Bu takımın neler yapacağını ilerleyen zamanlarda gö ; receksiniz . Şimdiden birileri bizi kü ; me dü ; şü ; rü ; p Galatasaray ' ı da şampiyon ilan ediyor . Ancak uzun bir maraton sonrasında herşeyi gö ; receğiz ' dedi .


' GÖ ; KHAN ZAN ' IN GİTMESİ PLANLARIMIZI BOZDU '

Gö ; khan Zan ' ın takımdan ayrılmasından dolayı transfer planlarının bozulduğunu itiraf eden tecrü ; beli teknik adam , sö ; zlerini şö ; yle sü ; rdü ; rdü ; :

' Sezonun başında ü ; ç ; futbolcumuz ameliyatlıydı . Bunların takıma geç ; gelişi ve Gö ; khan ' ın gidişi stratejimizi değiştirmek zorunda kaldık . Mert Nobre sezona iyi başlayamadı . Yine Bobo ' nun dizinde bazı sorunlar var . Savunma bloğunda eksiklik olunca oralara transfer yapmak zorunda kaldık '

Bu sezon takıma tekrar kazandırılan Nihat Kahveci ' ye sahip ç ; ıkan Denizli , ' Nihat takıma geç ; katılmasına rağmen arkadaşlarını yakalamak iç ; in yoğun bir ç ; alışma temposu iç ; ine girdi . Nihat benim beğendiğim oyunculardan birisi . O beklemeyecek her zaman oynayacaktır ' dedi .

Mustafa Denizli , Başkan Yıldırım Demirö ; ren her maç ; tan sonra kendisi ile konuştuğunu ve aralarında şu konuşmanın geç ; tiğini aç ; ıkladı :

' Kendisi bana her zaman maç ; tan sonra kazanırsak ' Tebrikler hocam , iyi akşamlar ' kaybedersek ' Geç ; miş olsun hocam , iyi akşamlar ' der . Bunun haricinde başka senaryolar ü ; retmenin anlamı yok . Başkan bunun haricinde birşey konuşmaz '