Efes Pilsen World Cup 8'de geriye sayım başladı

26-30 Ağustos 2009 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek olan Efes Pilsen World Cup 8 için geri sayım başlarken, Londra'da gerçekleştirilen turnuvada Şampiyonluğa ulaşan 12 Dev Adam da hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Efes Pilsen ' in sponsorluğunda bu yıl 8 . ' si gerç ; ekleştirilecek olan Efes Pilsen World Cup uluslararası basketbol turnuvası iç ; in geri sayım başlarken , Ankara ' daki hazırlıklar da sona yaklaştı . Polonya ' da dü ; zenlenecek olan Avrupa Şampiyonası ö ; ncesindeki son provasını yapacak olan 12 Dev Adam , Londra ' da katıldığı GameOn Turnuvası ' nda şampiyonluğa ulaşarak rakiplerine gö ; zdağı verdi hem de moral buldu .

BİLET SATIŞLARI DEVAM EDİYOR


İlki 2002 yılında organize edilen ve gü ; nü ; mü ; ze kadar 7 yıldır aralıksız olarak dü ; zenlenen , yakaladığı ü ; stü ; n başarı ile kısa sü ; rede dü ; nyanın sayılı , prestijli ve geleneksel organizasyonlarından biri haline gelen ve bu yıl 8 . ' si yapılacak Efes Pilsen World Cup ' ın biletleri www . biletix . com ü ; zerinden satışa devam ediyor . Basketbol severler aynı zamanda AnkaMall Alışveriş Merkezi ' nde kurulacak biletix standından da Efes Pilsen World Cup 8 biletlerini satın alabilecekler .

ANKARA BŞB . ' DEN EFES PİLSEN WORLD CUP ' A BÜ ; YÜ ; K DESTEK


Bu yıl 8 . ' si Ankara ' da dü ; zenlenecek olan Efes Pilsen World Cup organizasyonuna Ankara Bü ; yü ; kşehir Belediyesi ' nden de bü ; yü ; k destek geldi . Bü ; yü ; kşehir Belediyesi Etü ; t ve Projeler Dairesi Başkanı Ahmet Tan şehirlerinde yapılacak olan bö ; ylesine bü ; yü ; k bir organizasyonu ellerinden geldiğince destekleyeceklerini ifade ederek , ' Ankara Bü ; yü ; kşehir Belediye olarak Ankara ' ya katkı sağlayacak , şehrimize renk ve değer katacak her tü ; rlü ; projeyi desteklemek arzusundayız . TBF ' nin Efes Pilsen ' in sponsorluğunda gerç ; ekleştirdiği bu uluslararası organizasyonuna da elimizden gelen desteği ve katkıyı sağlayacağız . Sn . Başkanımız Melih Gö ; kç ; ek ' in direktifi doğrultusunda Bü ; yü ; kşehir olarak Milli Takımımızı ve yabancı misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız . Ankara olarak daha ö ; nce de Efes Pilsen World Cup ' a ev sahipliği yapmıştık . Bize yakışır ev sahipliğini tü ; m misafirlerimize gö ; stereceğiz . Milli Takımımıza hem bu turnuvada , hem de katılacağı Avrupa Şampiyonası ' nda başarılar diliyoruz ' diye konuştu .