Diyarbakırspor, Fenerbahçe maçında taraftarlarına güveniyor

Diyarbakırspor, pazartesi günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürürken, kazanmak için taraftarına güveniyor.

 

Diyarbakırspor Basın Sö ; zcü ; sü ; Suat Ö ; nen yaptığı aç ; ıklamada , kendi sahalarında oynayacakları zorlu maç ; ı taraftarın desteğiyle kazanacaklarını sö ; yledi .

Fenerbahç ; e maç ; ının hazırlıklarını sü ; rdü ; rdü ; klerini belirten Ö ; nen , rakiplerini hem takım hem de yö ; netim olarak en iyi şekilde ağırlamak istediklerini belirtti .

Fenerbahç ; e ' nin zor bir deplasmana geleceğini anlatan Ö ; nen , ' Biz de karşımızda zorlu bir ekip gö ; receğiz . Bunu ç ; ok iyi biliyoruz . Ö ; te yandan başarısızlığı , mağlubiyeti kabullenmeyen bö ; lge taraftarlarımız var . Sahamızda Tü ; rkiye liginin en zorlu ekibiyle oynayacağız . Onları sahamızda mağlup etmek istiyoruz . Zor bir dö ; nemi geç ; iyoruz . Taraftarlarımızın durumumuzun bilincindedirler . Onlar yapacakları bü ; yü ; k tezahü ; ratlarla sahada şaşırtıp beraberliğimizi herkese gö ; sterecekler . Sonuç ; ne olursa olsun galip gelen takımı ayakta alkışlayacağız ' diye konuştu .

( CİHAN )