Dev birleşme

Başkent ekipleri Ankaragücü ve Ankaraspor güçlerini birleştiriyor.

 

Ankaragü ; cü ; ' nde olağanü ; stü ; kongre tarihi yaklaşırken , Ankara Bü ; yü ; kşehir Belediye Başkanı Melih Gö ; kç ; ek ile Ankaragü ; cü ; Onursal Başkanı Cemal Aydın ve kulü ; p başkanı Cengiz Topel Yıldırım biraraya gelerek , ' ' kulü ; bü ; n 100 . yılında gü ; ç ; birliği ' ' konusunda anlaşmaya vardı .

Altınpark ' taki Belediye Evi ' nde ö ; ğleden sonra yapılan toplantı yaklaşık 3 saat sü ; rdü ; . Tarafların gö ; rü ; şmede , 100 . yılda Ankaragü ; cü ; iç ; in gü ; ç ; birliği konusunda anlaşmaya vardıkları belirtildi .

Melih Gö ; kç ; ek , toplantı sonrasında yaptığı aç ; ıklamada , Ankaragü ; cü ; ' nü ; nasıl Tü ; rkiye Şampiyonu yapabileceklerini gö ; rü ; ştü ; klerini belirterek , ' ' 23 Ağustos ' ta yapılacak kongrede yeni yö ; netimi seç ; ip , birlikte yola ç ; ıkmaya karar verdik ' ' dedi .

Başkan adaylığı iç ; in adı geç ; en Ahmet Gö ; kç ; ek , yaptığı aç ; ıklamada , tarafların uzlaşma sağladığını ifade ederek , ' ' İnşallah gü ; zel şeyler olacak . 1-2 gü ; n iç ; inde bazı gelişmeler olabilir ' ' dedi .

Bu arada , Ankaragü ; cü ; Futbol Şube Sorumlusu Hikmet Hancıoğlu , istifa edeceğini aç ; ıkladı . Hancıoğlu , yarın saat 11 . 00 ' de dü ; zenleyeceği basın toplantısında , ' ' istifa gerekç ; elerinin yanı sıra kamuoyuna ö ; nemli aç ; ıklamalarda bulunacağını ' ' sö ; yledi .

Ankaragü ; cü ; Kulü ; bü ; ' nde , 23 Ağustos ' ta yapılacak kongre ö ; ncesinde uzun zamandır gü ; ndemde olana tarihi uzlaşma sağlandı .

Toplantı sonrasında konuşan Başkan Gö ; kç ; ek , başkentin şampiyonluk ö ; zlemi ç ; ektiğini ve bir tü ; rlü ; elde edemediğini belirterek , ' ' Bunun iç ; in de Ankara ' da bü ; tü ; n gü ; ç ; lerin , kuvvetlerin birleşmesi gerekiyordu . Bugü ; n hem geç ; miş dö ; nemde Ankaragü ; cü ; ' nü ; n başkanlığını yapmış sayın Cemal Aydın , hem halen başkanlığını yapan Cengiz Topel arkadaşımız hem de taraftar lideri arkadaşlarımız bir araya gelerek , Ankaragü ; cü ; iç ; in ne yapabiliriz , onu gö ; rü ; ştü ; k ' ' dedi .
Ağustos ayının 23 ' ü ; nde yapılacak olağanü ; stü ; kongrede yeni yö ; netimi seç ; ip birlikte yola ç ; ıkmaya karar verdiklerini kaydeden Gö ; kç ; ek , şö ; yle devam etti ; &ldquo ; Acilen yeni transferlerin yapılması gerektiğine inanıyoruz . 23-30 Ağustos arasında Ankaragü ; cü ; ' ne , hem dışarıdan hem iç ; erden ciddi takviyeler yapacağız . İnşallah 100 . yıla yakışan bir takım kurmaya ç ; alışacağız . Bu sene şampiyonluğu yakalamasakta gelecek sene veya 1-2 sene iç ; inde mutlaka bu şampiyonluğu yakalayacağız . Biz elimizden gelen fedakarlığı yapacağız . Ankara ' ya birlikte gü ; zel bir stat ve tesis ile ekonomik imkanlar kazandıracağız . İstiyoruz ki artık ' hep 3 buyü ; kler derlerdi , en bü ; yü ; k Ankaragü ; cü ; olsun ' bu konuda ittifak halindeyiz . Ben Cemal beye , Cengiz beye ve taraftar liderlerine teşekkü ; r ve şü ; kranlarımı sunuyorum . Ankaramız iç ; in hayırlı ve uğurlu olsun . &rdquo ;

Başkan Melih Gö ; kç ; ek , kongrede Ahmet Gö ; kç ; ek ' in adaylığının sö ; z konusu olup olmadığı yö ; nü ; ndeki bir soruya , ' ' Başkanlık konusunda arkadaşlarımız bir araya gelerek konuşacaklar . Bazı şeyleri aramızda istişare ettik , onları konuşacağız . Ayın 23 ' ü ; nde duyarsınız ' ' diye konuştu .

Ankaraspor ' un da ayrı bir takım olduğunu vurgulayan Gö ; kç ; ek , ' ' Ankara ' nın ana takımı Ankaragü ; cü ; olacak . Ankaraspor iç ; in herhalde başka bir yol izlenecek . Onu gelecek sene dü ; şü ; neceğiz . Ö ; nemli olan Ankara iç ; in şampiyon bir takım ç ; ıkarmak . Bu takımın da Ankaragü ; cü ; olacağına yü ; rekten inanıyorum . Ç ; ok kısa sü ; rede ç ; ok bü ; yü ; k işler yapıldığını birlikte gö ; receğiz . Ö ; yle uzun zamana yaymak değil , bu sene iç ; inde pek ç ; oğunu bitireceğiz . Bu sene toparlanma ve dimdik ayakta kalma , gelecek seneden itibaren de hedef takım olmak kesinlikle şart ' ' değerlendirmesini yaptı .

KULÜ ; P BAŞKANLARININ GÖ ; RÜ ; ŞLERİ

Ankaragü ; cü ; Onursal Başkanı Cemal Aydın , 100 . yılda herkesin ü ; zerine dü ; şeni yapması gerektiğine dikkati ç ; ekerek , şö ; yle konuştu :

' ' Ö ; nemli olan Ankara ' nın birlik ve bü ; tü ; nlü ; k iç ; inde , yukarılara oynayan , taraftarların da arzuladığı bir takım oluşturmak . Bu anlaşma ' başkentten bir şampiyon ç ; ıkmıyor ' cü ; mlesini de bu birliktelikle tarihe gö ; mecek . Bunun iç ; in de herkesin ü ; zerine dü ; şen bir gö ; rev var . Biz de ü ; zerimize dü ; şen gö ; revi şimdi sö ; zle , bundan sonra da tatbikata koyarak , yerine getireceğiz . Allah utandırmasın . ' '

Kulü ; p başkanı Cengiz Topel Yıldırım da konuyla ilgili yaptığı aç ; ıklamada , şunları sö ; yledi :

' ' Ankaragü ; cü ; ' nü ; n diğer takımlardan farkı sanıyorum , belediye desteği ve dışarıdan başka destekler alamamasıydı . Bugü ; n bu konuda bir aşama kaydedildi . Sağlam ekonomik gelirlerle ve gü ; ç ; lü ; bir yö ; netimle daha iyi olacağını dü ; şü ; nü ; yoruz . Ankaragü ; cü ; camiasına hayırlı olsun . ' '