Beşiktaş'ta Bobo Gençlerbirliği maçında yok

Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında 22 Ağustos Cumartesi günü Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. MR'ı çekilen Bobo'nun Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyemeyeceğini söyledi.

 

BJK Ü ; mraniye Nevzat Demir Tesisleri ' nde Teknik Direktö ; r Mustafa Denizli ve teknik ekip yö ; netiminde yapılan antrenman yaklaşık 1 , 5 saat sü ; rdü ; . Antrenmana İspanya ' da bulunan Delgado , tedavileri sü ; ren Bobo , Yusuf Şimşek , izinli olan Onur Bayramoğlu ve bağırsak enfeksiyonu geç ; iren Sivok katılmadı . Yusuf Şimşek ile İbrahim Toraman ise salonda ç ; alıştılar .

Siyah - beyazlı kulü ; bü ; n doktoru Devrim Urgun , MR ' ı ç ; ekilen Bobo ' nun Genç ; lerbirliği karşılaşmasında forma giyemeyeceğini sö ; yledi .

BEŞİKTAŞ ANKARA ' YA ERKEN GİDİYOR

Bu arada Beşiktaş , Genç ; lerbirliği maç ; ı iç ; in Ankara ' ya erken gidiyor . Siyah - beyazlı kulü ; pten yapılan aç ; ıklamaya gö ; re kafilenin yarın sabah saatlerinde karayolu ile Ankara ' ya giderek hazırlıklarına burada devam edeceği belirtildi .