Trabzonspor, Toulouse maçı öncesi kapılarını dış dünyaya kapattı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fransız temsilcisi Toulousa'u yenip ikinci maça avantajlı çıkmak istiyor. Bu önemli maç öncesi kapılarını dış dünyaya kapatan Bordo - mavililer, hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak sürdürüyor.

 

Karadeniz temsilcisinde sakatlıkları bulunan İbrahim Yattara , Zafer Yelen ve hasta olan Gö ; khan Ü ; nal ' ın durumları ise merakla bekleniyor . İbrahim Yattara ve Zafer ' in perşembe gü ; nü ; oynanacak olan Toulousa maç ; ında forma giymesi beklenmezken , Gö ; khan Ü ; nal ' ın durumunun ise iyi olduğu bildirildi . Tecrü ; beli golcü ; nü ; n , teknik heyetin şans vermesi halinde Toulousa karşısında forma giyebileceği ö ; ğrenildi .

TOULOUSA GELİYOR

Bu arada , Trabzonspor ' un UEFA Avrupa Ligi play-off turunda perşembe gü ; nü ; karşılaşacağı Toulousa FC ' nin yarın Tü ; rkiye ' ye geleceği bildirildi .

Fransız temsilcisi , yarın saat 15 . 45 ' te Trabzon ' da olacak ve aynı gü ; n saat 18 . 00 ' de mü ; sabakanın oynanacağı Hü ; seyin Avni Aker Stadı ' nda son antrenmanını yapacak . Toulousa Teknik Direktö ; rü ; Alayin Casanova antrenman ö ; ncesinde basın toplantısı dü ; zenleyecek .