Tolunay Kafkas ayrılma sinyalleri verdi

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, geçen yıldan beri birçok maçta taraftarın kendisine yönelik istifa çağrılarında bulunmasına bir anlam veremediğini açıkladı.

 

Artık bu davranışın şahsı adına ağır geldiğini aktaran Tolanay Kafkas , ' Sınıra geldim ' diyerek , olayların devam etmesi durumunda Kayserispor ' dan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi . Kafkas , Kayserispor ' a karşı bir vefa borcunu ö ; demek iç ; in burada olduğunu ifade etti .

Genç ; lerbirliği ile ligin ilk haftasında deplasmanda oynanan maç ; ta sarı-kırmızılı ekip golsü ; z berabere kalarak bir puan almayı başarmıştı . Kayserispor , ligin ikinci haftasında kendi sahasında Gaziantepspor ' u ağırladı . Maç ; ın son 8 dakikalık bö ; lü ; mü ; nde 1-0 ' lık ü ; stü ; nlü ; ğü ; nü ; koruyamayan Kayserispor , rakibin golü ; ne engel olamadı ve maç ; tan beraberlikle ayrıldı . Rakibin gol atmasının ardından bir grup taraftarın ' Tolunay istifa ' tezahü ; ratları ise ortalığı karıştırdı .

Tolunay Kafkas , maç ; sonrası bu sö ; ylemleri dikkate almadığını ifade ederken , bir yerel televizyonda katıldığı programda yapılanları hak etmediğini dile getirdi . Oldukç ; a ü ; zgü ; n olduğu gö ; zlenen Tolunay Kafkas , yaptığı aç ; ıklamalarla , bu tü ; r davranışların devam etmesi durumunda ayrılacağı sinyallerini verdi . Tolunay Kafkas , başarısız olmadığını ifade ederek , ' Ligi belki beklentiler doğrultusunda istenilen yerde kapatamıyoruz . Ancak ligi 5 . Sırada ve 7 . Sıralarda kapattık . Kayserispor tarihinde takım ilk kez 6 . Yılını Sü ; per Lig ' de geç ; iriyor . Tarihinde ilk kez Tü ; rkiye Kupası aldık . İmkanlar nispetinde iyi bir performans ç ; iziyoruz . Kayserispor ' un geleceğini garanti altına almak adına gü ; nü ; kurtarmak iç ; in isim yapmış , yaşı ileri futbolcular yerine başarıya aç ; futbolcuları takıma kazandırdık . Hepsi ü ; mit milli takımda forma giyen genç ; lerle takımın geleceğini gü ; ven altına aldığımıza inanıyorum ' dedi .

Taraftarın haklı olarak başarı ç ; ıtasının yü ; kselmesi adına beklentileri olduğunu anlatan Kafkas , ' Bunun hesabını teknik heyet , yö ; netim ve futbolcu arkadaşlarla birlikte yapıyoruz . Ama ortada başarısızlık yokken , geç ; en sezon Konyaspor maç ; ıyla başlayan istifa ç ; ağrıları da artık herkesi yıpratıyor . Bir takım gerç ; ekler var . Maç ; tan sonra sö ; ylenenlerle ilgili daha ö ; ncede konuştum . Herkesin bir sınırı vardır . Dayanabileceği nokta vardır . Bunları hak etmiyorum . Namusumla ç ; alışıyorum . Dü ; rü ; st ç ; alışıyorum . Kayserispor ' un başarısı iç ; in ç ; alışıyorum . Ama artık dayanamayacağım sınara geldim . Bir karar verirsem geri de dö ; nmem ' diye konuştu .

Tolunay Kafkas , Kayserispor ' da teknik direktö ; rlü ; k noktasında kulü ; bü ; n ve başkanın kendisine ö ; nemli katkıları olduğunu hatırlatarak , Kayserispor ' da kalmasının en bü ; yü ; k nedeni olarak kulü ; be vefa borcunu gö ; sterdi .

Tolunay Kafkas , ' Kayserispor ' a vefa borcum var ' diyerek , bu borcunu gelecek yıllarda kendi ayakları ü ; zerinde sağlam ve başarılar yakalayan bir kadro oluşturarak ö ; demek istediğini ifade etti .

Lig ö ; ncesinde kendisine gelen teklifleri de vefa borcu nedeniyle elinin tersi ile ittiğini anlatan Kafkas , şö ; yle konuştu ; ' Birkaç ; hafta daha bakacağım . Ç ; ü ; nkü ; artık benimde insan olarak dayanabileceğim bir sınır var . Bu sınıra da geldim . Ona gö ; re değerlendirme yapacağım . '