Gençlerbirliği, Ivan Radeljic'i transfer etti

Bosna Hersek Milli Takımı'nda stoper olarak görev yapan Radeljic, İlhan Cavcav Tesisleri'nde bir yıl opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına kendisini kırımızı siyahlılara bağlayan sözleşmeye imza attı. Gençlerbirliği, ayrıca Antalyaspor'dan Timur Kosavalı'yı da renklerine kattı.

 

Genç ; lerbirliği Kulü ; p Başkanı İlhan Cavcav , iki futbolcunun da takıma katkı sağlayacağına inandığını kaydetti . Hocanın isteği ü ; zerine Boşnak stoper Ivan Radeljic ' i kadrolarına kattığını ifade eden Cavcav , ' Uzun sü ; redir takibimizde olan genç ; golcü ; Timur Kosovalı ile de 5 yıllık mukavele imzalıyoruz . İki transferin de faydalı olacağına inanıyorum . Genç ; oyunculara ö ; zellikle ö ; nem veriyoruz . Ö ; zellikle Timur ' dan gelecekte ç ; ok şey bekliyoruz . Ç ; ok iyi bilgiler aldık . Kendisi ilk olarak PAF takımında forma giyecek . Ama inanıyorum ki kısa bir sü ; re iç ; inde A takıma yü ; kselecektir . ' diye konuştu .
Yabancı kontenjanında yer aç ; mak iç ; in Jedinak ' ı Antalyaspor ' a bir yıllığına kiraladıklarını belirten Cavcav , ' Bunun karşılığında Timur Kosova ' yı aldık . Teknik Direktö ; rü ; mü ; z Thomas Doll ' un isteği doğrultusunda yabancı bir golcü ; arayışlarımız sü ; rü ; yor . ' dedi
Son olarak Almanya ' nın Energie Cottbus takımında forma giyen 29 yaşındaki savunma oyuncusu Ivan Radeljic , takıma gü ; ç ; katmak istediğine dikkat ç ; ekerek , ' Tü ; rk futbolunu yakından tanıyorum . Teklif gelince tereddü ; t etmeden buraya geldim . Kondisyon olarak hazırım . Genç ; lerbirliği ' nin Avrupa Kupaları ' na katılabilmesi iç ; in takıma katkı yapmak istiyorum . ' şeklinde konuştu .
19 yaşındaki genç ; golcü ; Timur Kosovalı ise , başarılı olmaya geldiğini vurgulayarak , ' Genç ; lerbirliği ' ni genç ; futbolculara verdiği ö ; nemi bildiğim iç ; in tercih ettim . Genç ; lerbirliği ' nde uzun yıllar forma giyerek , milli takıma kadar yü ; kselmek istiyorum . ' dedi .
İki futbolcu daha sonra Genç ; lerbirliği forması giyerek foto muhabirlerine poz verdi .