Beşiktaş, Türk Kızılayı formalarıyla sahaya çıktı

Turkcell Süper Ligi 2009-2010 sezonu ikinci hafta maçında Beşiktaş, Türk Kızılayı'nı desteklemek için futbolcular karşılaşmaya sırtlarında 'Türk Kızılayı' yazılı formalarla çıktı.

 

Siyah-beyazlıların internet sitesinde yer alan haberde , Başkan Yıldırım Demirö ; ren ' in daha ö ; nce aç ; ıkladığı gibi sosyal sorumluluk projelerinde yine ö ; ncü ; olmanın hedeflendiği ve formaların sırtına reklam almak yerine ' Tü ; rk Kızılayı ' nın tanıtımı ile sahada yer alındığı ifade edildi . Haberde birç ; ok kulü ; bü ; n formalarının sırtlarına aldıkları reklamlarla ciddi gelirler elde ettiği kaydedilirken Beşiktaş ' ın , Kızılay ile anlaşmayı tercih ettiğine yer verildi .

UYGULAMALARIMIZ SÜ ; RECEK

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirö ; ren , Beşiktaş ' ın Antalyaspor karşılaşmasına futbolcuların sırtlarında Tü ; rk Kızılayı yazılı formalarla ç ; ıkmasıyla ilgili , ilerleyen gü ; nlerde bu tü ; r konulara yö ; nelik uygulamalara devam edileceğini sö ; yledi .

Demirö ; ren , ' Halk takımı olan Beşiktaş ' a bu davranış uygun dü ; şerdi . İlerleyen gü ; nlerde bu tü ; r toplumumuzun ö ; nem verdiği konulara yö ; nelik uygulamalarımız sü ; recek . Kulü ; bü ; n başkanı olarak bu tip icraatlara imza atmaktan dolayı ç ; ok gururluyum . ' şeklinde konuştu .