Sivasspor, Fenerbahçe maçını bekliyor

Trabzonspor yenilerek lige kötü bir başlangıç yapan Sivasspor, dişli rakibi Fenerbahçe'den puan ya da puanlar almanın hesabını yapıyor. Fenerbahçe'den korkmadıklarını dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sahaya peşinen yenilecekmiş gibi çıkmayacaklarını söyledi.

 

Turkcell Sü ; per Lig ' in 2 . haftasında , Kırmızı - beyazlı ekip Şü ; krü ; Saraç ; oğlu Stadı ' nda Fenerbahç ; e ' ye konuk olacak . Yarın saat 21 . 00 ' de başlayacak karşılaşma ö ; ncesi Sivasspor , kentteki hazırlıklarını tamamlayarak havayolu ile İstanbul ' a gitti .
Geç ; tiğimiz sezon şampiyonluğu kaç ; ıran Sivasspor , bu sezon sakatlıklar , yeni transferlerin takıma uyum problemi ve istenen futbolcuların transfer edilememesi gibi nedenlerle zor gü ; nler geç ; iriyor . Ligdeki ilk maç ; ını kazanan Fenerbahç ; e karşısında da takımın bel kemiği Mehmet Yıldız ve Sezer Badur , sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek .
Takımın iskelet kadrosunda bulunan bazı futbolcuların yeni sezonda istenen performansı verememesi teknik heyeti kara kara dü ; şü ; ndü ; rü ; yor . Takımın geleceği konusunda umutlu olduğunu sö ; yleyen Sivasspor Teknik Direktö ; rü ; Bü ; lent Uygun , Trabzonspor yenilgisi sonrası yapılan eleştirilere de karşı ç ; ıktı . 1-2 hafta iç ; inde takımın toparlanacağını sö ; yleyen Uygun , Fenerbahç ; e maç ; ının bir fırsat olduğunu dile getirdi .
' Sivasspor , yine geç ; en sezonda olduğu gibi başarıdan başarıya koşacak . ' diyen Uygun , Fenerbahç ; e karşısına peşinen yenilecekmiş gibi ç ; ıkmayacaklarını vurguladı . Bü ; lent Uygun , ' Şampiyonlar Ligi maç ; ları , sakatlıklar ve uyum problemleri nedeniyle sezona iyi bir başlangıç ; yapamadık . Ancak Fenerbahç ; e gibi zorlu bir deplasmandan puan ya da puanlar alacak gü ; ç ; teyiz . Sahaya peşinen kaybetmiş gibi ç ; ıkmayacağız . ' diye konuştu .
Ayrıca Sivasspor ' un , Fenerbahç ; e karşısına muhtemel şu 11 ' le ç ; ıkması bekleniyor : Petkoviç ; , Yasin , Sedat Bayrak , Hayrettin Yerlikaya , Murat Sö ; zgelmez , İbrahim Dağaşan , Onur , Cihan , Kadir , Ersen Martin ve Kamanan .