FC Sion-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı

UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında İsviçre’de oynanacak olan FC Sion - Fenerbahçe maçının biletlerinin satışa çıktığı öğrenildi.

 

Fenerbahç ; e Spor Kulü ; bü ; ' nden yapılan aç ; ıklamaya gö ; re , &ldquo ; Sarı-Lacivertlilerin FC Sion takımıyla 20 Ağustos Perşembe gü ; nü ; Stade de Geneve ' de oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off 1 . maç ; ının biletleri satışa ç ; ıkmıştır . Taraftarlarımız maç ; biletlerini Şü ; krü ; Saracoğlu Stadı ' ndaki Kombine Kart Satış Merkezi ' nden temin edebilirler . Bilet fiyatları 40 İsviç ; re Frangı ' dır . Bilet almak isteyen taraftarlarımızı pasaport ve seyahat bilgileri ile birlikte stadımıza bekliyoruz&rdquo ; denildi .
Tü ; rkiye ' den satın alınacak biletler iç ; in İsviç ; re Frangı olarak ö ; deme yapılması istenirken , İsviç ; re ' de ve Avrupa ' nın diğer kentlerinde yaşayan Sarı-Lacivertli taraftarların da , Cenevre ' deki La Praille , Manor ve Globus alışveriş merkezleri ile Posta ofisleri ve tren istasyonlarından biletlerini temin edebilecekleri ifade edildi .
Maç ; gü ; nü ; olan saat 16 . 00 ' dan itibaren Stade de Geneve ' de bilet satışlarının devam edeceği aç ; ıklanırken , FC Sion Kulü ; bü ; ' nü ; n Fenerbahç ; e taraftarları iç ; in 9 bin adet bilet tahsis ettiği ö ; ğrenildi .