Uygun daha fazla dayanamadı

Turkcell Süper Lig'in iddialı takımlarından Sivasspor'da Teknik direktör Bülent Uygun görevi bıraktığını açıkladı.

Uygun, ligde 2-0 galip ayrıldıkları Antalyaspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, ''Teşekkür ederim, çocuklarım çok iyi oynadı, iyi mücadele etti, karşılığında gerekeni yapmaya çalıştı ve sonucunda Antalyaspor gibi güçlü bir takımı, yenme başarısı göstermiş bulunmaktayız'' dedi.

Uygun, şunları söyledi:

''Burada 7. senem doluyor. Bu 7 maçlık periyotta ister istemez sıkıntı yaşamıştık, düzeldiğimiz noktaydı bu nokta. Düzeldiğimizi gösterdik, 14 tane sakatımız da oldu, 14 tane kadroda düşündüğümüz adamla, bırakın bunların bir tanesiyle baş edemezken, benim takımım bunlarla baş etti. Ama sonucunda tabi istemediğimiz sonuçlar ortaya çıktı, üzdük. Şampiyonlar Ligi'ne gittik, UEFA'lara gittik, her şeyi yapmaya çalıştık, ama bu sezon istediğimizi veremedik, bundan sonra da istifamı verdim, tüm Sivaslılar hakkını helal etsin.''

Basın toplantısı masasından ayrılan Uygun, istifasının Sivasspor Yönetim Kurulu'nca kabul edilip edilmediği yönündeki soruya net bir cevap vermezken, ''isterse kabul etmesinler'' sözlerini sarf etti.