Beşiktaş-Denizlispor canlı anlatım (1-0)

İnönü Stadyumu'nda oynanan maçı, Fırat Aydunus yönetiyor.

90+3: Dakika: Fırat Aydunuz maçın bitimini işaret eden son düdüğünü çalıyor.
90+3: Dakika: Beşiktaş'ta Fink elle oynama sebebi ile sarı kart görüyor.
90+3: Dakika: Nurullah Sağlam kenardan ısrarla oyuncularını ileri çıkmaları için uyarıyor.
90+3 Dakika: Son uzatma dakikasının içine girerken gözler Fırat Aydunus'ta 
90+2 Dakika: Ekremin sağ kanattan ortaladığı topa Nihat kafa vuruyor. Top kaleci Cenk'te kalıyor.
90. Dakika: Dördüncü hakemden en az 3 dakika uzatma olacağı yönünde işaret geldi.
88. Dakika: Denizlispor sağ kanattan koffi ile geliyor. Koffi'nin vuruşu isabetsiz.
86. Dakika: Beşiktaş'ta Ernst'in attığı topta, Fink sağ kanatta ofsayta düşüyor.
83. Dakika: İbrahim Üzülmez sol kanattan ortalıyor Bobo istedii kafa vuruşunu yapamıyor Denizlispor kademesi topu kontrol ediyor.
79. Dakika: İbrahim Üzülmez sol kanattan ortalıyor Fink kafa vuruşunu yapıyor ama top kaleci Cenk'de kalıyor.
76. Dakika: Beşiktaş'ta Nobre yerini Uğur İnceman'a bırakırken. Tiribünlerde taraftarlar arasında olay çıktı
75.Dakika: Beşiktaş ceza sahası önü sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, Nihat kaleye direk sert vurdu ama top baraja çarparak uzaklaştı.
74.Dakika: Beşiktaş'ta Nihatın sağ kanattan içeri çevirdiği topa, Bobo dokunamıyor Beşiktaş bu ataktan yararlanamıyor.
73.Dakika: Denizlispor'da Çağlar'ın sol kanattan yaptığı ortayı, Beşiktaş savunması kesiyor.
72. Dakika: Denizlispor'da Ahmet oyundan alınırken yerine 15 numaralı forması ile İbrahim Bangoura giriyor.
71. Dakika: Denizlispro sağ kanattan Emin ile başlattığı ataktan yararlanamadı.
69. Dakika: Denizlispor'da ibrahim Bangoura oyuna girme hazrlığı içerisinde.
68. Dakika: Denizlispor'un atağını Beşiktaş İbrahim üzülmez ile kesiyor. Denizlispor taç kullanacak.
63.Dakika: Denizlispor atağında Roberts ceza sahası önünden kaleye yerden sert vurdu ama top kaleci Rüştü'de kaldı.
62.Dakika: Beşiktaş atağında Nobre sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
61.Dakika: Beşiktaş atağında Nihat sağ korner çizgisi yanından topu içeriye çevirdi ama savunmada Çağlar topu uzaklaştırdı.
60.Dakika: Beşiktaş atağında Bobo çalımlarla ceza sahasına girdi, açısı daralmasına rağmen sağ çaprazdan sert vurdu ama kaleci Cenk topu saha içine çeldi sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
59.Dakika: Beşiktaş atağında İbrahim Üzülmez sol kanatta topla buluştu, bekletmeden ortasını yaptı ama savunmada Çağlar kafayla topu uzaklaştırdı.
58.Dakika: Denizlispor atağında Roberts ceza sahası içine arapas attı ama kaleci Rüştü çıkarak topun sahibi oldu.
57.Dakika: Denizlispor atağında ceza sahası içine yapılan ortaya Murat Hacıoğlu yükseldi kafayı vurdu ama top kaleci Rüştü'de kaldı.
56.Dakika: Denizlispor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 3 numarayla Fahri, Giren oyuncu 71 numarayla Angelov
55.Dakika: Denizlispor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Caner Giren oyuncu 33 numarayla Berberovic
53.Dakika: Beşiktaş atağında Fink sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.
52.Dakika: Beşiktaş ceza sahası önü sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, Tabata ceza sahası içine ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.
51.Dakika: Denizlispor'da Emin hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.
50.Dakika: Denizlispor'da Ahmet Cebe rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
49.Dakika: Denizlispor atağında Roberts sağ kananattan ceza sahasına girdi, kaleci Rüştü'yle karşı karşıya şutunu vurdu ve kaleci Rüştü son anda topu saha içine çeldi.
48.Dakika: GOOOOOLLLLL!!!!! Beşiktaş Tabata'nın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Ceza sahası içinde yaşanan karmabolde Nobre topu altıpas içinde Tabata'ya bıraktı, Tabata şutunu vurdu ve top kaleci Cenk'in yanından ağlarla buluştu.
47.Dakika: Beşiktaş atağında Bobo sol kanattan ortasını yaptı, Tabata kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.
46.Dakika: Çıkan oyuncu 21 numarayla Serdar Özkan, Giren oyuncu 8 numarayla Nihat
46.Dakika: Beşiktaş ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 29 numarayla Yusuf, Giren oyuncu 13 numarayla Bobo
46.Dakika: Denizlispor hakem Fırat Aydınus'un düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.
45.Dakika: Maçın ilk yarısının bitiş düdüğüyle Denizlispor'da Fahri hakem Fırat Aydınus'a itiraz edince Sarı Kart gördü.
45.Dakika: Hakem Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 0-0 Beraberlikle sona eriyor.
45.Dakika: Denizlispor'da Murat Hacıoğlu savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem ofsayt kararı verdi.
45.Dakika: Beşiktaş atağında Serdar Özkan sağ kanattan arka direğe ortaladı, Nobre yükseldi ama hakem öncesinde Nobre'nin topa yükselirken kaleci Cenk'e faul yaptığına karar verdi.
44.Dakika: 4. Hakem Volkan Bayarslan ilk yarının sonuna 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
43.Dakika: Beşiktaş atağında İbrahim Üzülmez sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı, Fink topu önünde buldu şut vurmak istedi ama savunma son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
42.Dakika: Denizlispor'da Caner sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
41.Dakika: Beşiktaş'ta Nobre rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
40.Dakika: Beşiktaş atağında Tabata sol kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Cenk çıkarak topun sahibi oldu.
39.Dakika: Beşiktaş atağında Tabata ceza sahası içinde dönerek yerden sert vurdu ama top kaleci Cenk'ten kornere çıktı.
38.Dakika: Denizlispor atağında Braga kendi alanından ileriye doğru uzun oynadı ama Denizlispor'da kimse hareketlenmeyince top doğrudan kaleci Rüştü'ye geldi.
37.Dakika: Denizlispor'da Caner sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortaladı, Çağlar müsait pozisyonda yükseldi kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı.
36.Dakika: Beşiktaş'ta Ekrem rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
35.Dakika: Beşiktaş atağında Yusuf sol kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortaladı, Fink kafayı vurdu ama top kaleci Cenk'te kaldı.
34.Dakika: Beşiktaş atağında Serdar Özkan sağ kanatta topla buluştu, arka direğe doğru ortaladı ama savunma topu kafayla kornere gönderdi.
33.Dakika: Beşiktaş atağında Yusuf sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine yerden çevirdi, Fink gelişine vurmak istedi ama savunma son anda ayak koyarak tehlikeyi önledi.
31.Dakika: Beşiktaş atağında Ekrem sağ kanattan arka direğe doğru ortasını yaptı, Sivok yükseldi kafayı vurdu ama top auta çıktı.
30.Dakika: Beşiktaş atağında Nobre ceza sahası dışından kaleye yerden sert vurdu ama kaleci Cenk son anda topu köşeden kornere çeldi.
28.Dakika: Denizlispor atağında sol kanata doğru atılan pasa Murat Hacıoğlu hareketlendi ama top savunmada Sivok'un kontrolünde auta çıktı.
27.Dakika: Beşiktaş atağında Ernst orta saha önünden ceza sahası içine arapas attı ama top doğrudan kaleci Cenk'e geldi.
25.Dakika: Denizlispor atağında Çağlar sol kanatta topla buluştu, ceza sahası dışına doğru çevirdi, Murat Hacıoğlu gelişine sert vurdu ama top üstten az farkla auta çıktı.
23.Dakika: Beşiktaş atağında Nobre ceza sahası önünde baskı yaparak topu kazanmak istedi ama savunma dikkatli davranarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
22.Dakika: Beşiktaş atağında Ernst sol kanatta topla buluştu, bekletmeden ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Braga topu kafayla uzaklaştırdı.
21.Dakika: Beşiktaş atağında Tabata rakip saha sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
20.Dakika: Beşiktaş atağında Serdar Özkan sağ kanattan ortasını yaptı ama kaleci Cenk çıkarak topun sahibi oldu.
19.Dakika: Denizlispor'da Fahri serbest vuruşu kullandı, direk kaleye yerden vurdu ama top kaleci Rüştü'de kaldı.
18.Dakika: Denizlispor ceza yayı önünden Braga'nın düşürülmesi sonucunda serbest vuruş kazandı.
17.Dakika: Beşiktaş atağında Yusuf ceza sahası öünden içeriye havadan pasını vermek istedi ama savunma araya girerek kafayla topu uzaklaştırdı.
15.Dakika: Beşiktaş atağında Sivok orta alan önünden ceza sahası içine doğru yerden pasını verdi ama savunma topu uzaklaştırdı.
14.Dakika: Denizlispor sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, Çağlar direk kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
13.Dakika: Beşiktaş atağında Serdar Özkan sağ kanattan topu dışarıya çevirdi, Yusuf gelişine yerden sert vurdu ama top kaleci Cenk'te kaldı.
12.Dakika: Denizlispor atağında Braga sağ kanattan ileriye doğru uzun oynadı ama top doğrudan kaleci Rüştü'ye geldi.
10.Dakika: Denizlispor atağında Çağlar ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
9.Dakika: Denizlispor atağında Murat Hacıoğlu sol kanatta rakibini geçti, ceza sahası dışına doğru pasını verdi ama savunma araya girerek topu kazandı.
8.Dakika: Beşiktaş atağında Yusuf savunmadan seken topu aldı, sol kanata ilerledi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top arka direk yanından auta çıktı.
7.Dakika: Beşiktaş atağında Serdar Özkan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
6.Dakika: Denizlispor atağında Roberts sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
5.Dakika: Beşiktaş bir kez daha gole çok yaklaştı Tabata savunmanın arkasına pasını attı, Serdar Özkan topla buluştu kaleciyle karşı karşıya şutunu vurdu ama top yandan auta çıktı.
4.Dakika: Beşiktaş atağında Serdar Özkan sağ kanatta topla buluştu, dışarıya çevirdi gerilerden gelen Fink gelişine sert vurdu ve kaleci Cenk son anda topu kornere çeldi.
3.Dakika: Beşiktaş'ta Tabata sağ kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunma Nobre'den önce topu uzaklaştırdı.
2.Dakika: Beşiktaş gole çok yaklaştı. Yusuf sol kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi, içeriye çevirdi, altıpas içinde Nobre plase vuruş yaptı ama top direğe çarparak geri geldi sonrasında savunma topu kornere gönderdi.
1.Dakika: Karşılaşma Beşiktaş'tan Nobre'nin vuruşuyla başlıyor.
0.Dakika: Turkcell Super Lig 2009 - 2010 Sezonu 8. Hafta karşılaşmasında Denizlispor ve Beşiktaş İnönü Stadında karşı karşıya geliyor.

BEŞİKTAŞ-DENİZLİSPOR

Stat: BJK İnönü
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Ernst, Fink, Yusuf, Tabata, Nobre
Denizlispor: Cenk, Fahri, Burak, Murat, Caner, Roberts, Braga, Emin, Koffi, Ahmet, Çağlar