Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe ile oynayacakları maç için iddialı konuştu

2007-2008 sezonunun Türkiye Kupası Şampiyonu olan Kayserispor, bu sezon da kupayı müzesine götürebilmek için koyduğu hedefe, play-off maçlarında veda etmek zorunda kaldı. Manisaspor karşısında penaltı atışları sonrasında elenen sarı kırmızılı ekip, tekrar lige döndü.

Ligde 6 haftadır yenilmeyerek iyi bir çıkış yakaladıktan sonra geçen hafta Trabzonspor'a yenilen Kayserispor, bu hafta sahasında konuk edeceği Fenerbahçe ile yapacağı maça hazırlanmaya başladı.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisaspor maçında net pozisyonlar bulmalarına rağmen, bunları değerlendiremediklerini ve dramatik bir şekilde kupaya erken veda ettiklerini belirtti. Bundan sonra lige ağırlık vereceklerini ifade eden Kafkas, şunları söyledi:
''Bundan sonra hedeflerimize ulaşmak için yolumuza ligde devam edeceğiz. Kupayı çok istemiştik, ama futbolda her türlü sonuç var. Bu sonucun Fenerbahçe maçına yansımasını istemiyoruz. Çünkü öyle de olsa, böyle de olsa bu ligde var olmak zorundayız. Bu maçı en kısa zamanda unutup kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz. Ligde iyi bir konumdayız, bu konumumuzu sürdürmek istiyoruz. Fenerbahçe'yi daha önce yenmeyi başarmıştık, bunu yine yapabiliriz. Biz zaten her maça kazanmak düşüncesiyle çıkıyoruz.''

Fenerbahçe'nin son dönemde çok formda olduğunu belirterek, ancak kendilerinin ortaya koyacağı futbolunun önemine işaret eden Kafkas, en iyi şekilde mücadele edip, Fenerbahçe'den puan ya da puanlar alarak yollarına devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.