Taraftarları kızdıracak hizmet

Dev derbide Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmesinin yankıları devam ediyor. Fenercell, GS taraftarını kızdıracak bir hizmet uygulamaya koydu

Fenerbahçe Galatasaray' a karşı sahasında üst üste 10. galibiyetini alınca, Sarı-Lacivertliler, önce statta açtıkları pankartlar ve söyledikleri şarkılarla, sonra internet sitelerinde yazdıkları yazılarla ezeli rakiplerine gönderme yaptılar. Galatasaray’ın bu sezon giymeye başladığı “mor” forma en çok dalga geçilen konu oldu. Fenerbahçeliler, mor formayla ilgili olarak, Galatasaraylı sanatçı Kayahan’ın bestelediği, Nilüfer’in söylediği, “Bir mahsun mor menekşe ağlıyor mu ne” şarkısını dillerinden düşürmezken, kulübün resmi resmi GSM operatörü Fenercell kullanıcılarına yeni bir hizmeti sunmaya başladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan Fenercell duyurusunda, “Ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Galatasaray ile oynadığımız ve 3-1 kazandığımız lig maçında stadımızda çalan müzikler taraftardan yoğun ilgi görmüştür. Derbi gününden bu yana taraftarların dilinden düşürmediği ve özellikle sanal alemde birbirleri ile paylaştıkları bu melodiler artık cebinizde olacak! Fenercell hattı olan taraftarlarımız aşağıdaki kodları girerek derbi melodilerini cep telefonlarına indirebilecekler” denildikten sonra, Nilüfer’in şarkısı için “mor”, “Bu gece barda, gönlüm hovarda” için Barda, bir başka Galatasaraylı sanatçı Kenan Doğulu’nun “Rütbeni bileceksin” şarkısı için Rütbe, yine onun seslendirdiği “10. Yıl Marşı” için Onyıl yazıp, mesaj göndermenin yettiği duyuruldu.  
 
İşte Fenercell'in kullanıcılarına sunduğu şarkılar:

MOR yaz 1907 'ye mesaj gönder. Nilüfer'den BİR MASUM MOR MENEKŞE melodisi

BARDA yaz 1907 'ye mesaj gönder. BU GECE BARDA GÖNLÜM HOVARDA melodisi

RUTBE yaz 1907 'ye mesaj gönder. Kenan Doğulu'dan RÜTBENİ BİLECEKSİN melodisi

ONYIL yaz 1907 'ye mesaj gönder. Kenan Doğulu'dan 10.YIL MARŞI