Madrid bozguna uğradı

Hafta sonu Sportin Gijon ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Madrid temsilcisi, İspanya Kral Kupası'nda da 3. Lig ekiplerinden Alcorcon'a deplasmanda 4-0 mağlup oldu.

Sakatlığı bulunan Cristiano Ronaldo ve dinlendirilen Kaka, Casillas haricinde Alcarcon karşısında as kadrosuyla mücadele eden Real Madrid'de Raul, Benzema, Van der Vaart, Metzelder, Raul Albiol, Guti, Granero, Diarra, Arbeloa ve Drente gibi isimler ilk 11'de mücadele etti.

Oyuna daha sonradan dahil olan Marcelo, Van Nistelrooy ve Gago gibi yıldız futbolcular Real Madrid'i tarihi hezimetten kurtaramadı.

Alcorcon'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 16. ve 52. dakikasına Borja, 22. dakikasında Arbeloa, 40. dakikasında ise Ernesto'dan geldi. Bu karşılaşmanın rövanşı 10 Kasım'da Santiago Barnebau'da oynanacak.

Real Madrid 2008-2009 sezonunda da İspanya Üçüncü Ligi takımlarından Real Union'a deplasmanda 3-2 yenilmiş, Santiago Barnebau'da oynanan karşılaşmada rakibini 4-3 mağlup ederek Kral Kupası'nda bir üst tura yükselmişti.