Aurelio'nun takımında domuz gribi alarmı

İspanya 2. liginde mücadele eden ve Mehmet Aurelio'nun da formasını giydiği Real Betis takımında 5 futbolcuda domuz gribi şüphesi bulunduğu belirtildi.

Real Betis'ten yapılan açıklamada, antrenmana katılmayan Carlos Garcia, Sergio Garcia, Arzu, Sunny ve Nelson'un grip oldukları açıklanırken, domuz gribi olma ihtimaline karşı gerekli tahlillerin yapıldığı kaydedildi.

İspanyol kulübü, antremana çıkan 5 futbolcusunda da (İsrael, Daima, Ricardo, Juande ve Nano ) hastalıkla ilgili benzer belirtilerin görülmeye başlandığını duyururken, futbolcularının durumuyla ilgili İspanyol Futbol Federasyonu'na haber verdiğini bildirdi.

Real Betis kulübü doktoru Tomas Calero, "Hasta olan futbolcuların hastaneye kaldırılmalarına gerek yok ama oynamaları için iyi durumda olmaları gerekir. Pazar günü Villarreal B'ye karşı oynanacak maçın kadrosunda 10 eksik futbolcu olabilir" açıklamasında bulundu.

Sakatlığı sona eren Aurelio'nun bu haftaki maçta ya da en geç gelecek hafta kadroya alınacağı haberleri İspanyol basınında yer alırken, Real Betis'te gripten dolayı birçok futbolcunun Villarreal B'ye karşı oynayamaması durumunda Aurelio'nun kadroya alınmasının da kesinleşeceği söyleniyor.