Özgener, hoca için acele etmiyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, A Milli Futbol Takım'ın başına gelecek isim konusunda spekülasyon yapılmamasını istedi.

Swiss Otel'de düzenlenen TRT ile yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özgener, teknik direktör arayışının speküle edilmemesi gerektiğini söyledi. Özgener, yaşanan süreçle ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

"Hocamız belirli olduğu zaman kamuoyuna açıklanacaktır. Her gün gündeme yeni isimler geliyor. Çalışmalarımız sona erdiğinde açıklayacağız. Biz gündemde yazılan hiçbir ismi paylaşmadık. Yazılan isimleri yazanlara kaynaklarını sormanız gerekiyor. Çok fazla acele etmiyoruz, önümüzde bir turnuva bulunmuyor. Vaktimiz var ancak bunu söylerken fazla bekleyecek vaktimiz de yok. Oldukça titiz olacağız. Biraz sabırlı olmak gerekiyor."

Geçtiğimiz pazar günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Turkcell Süper Lig'in 10. hafta maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak da Özgener, "Maçı başlatıp başlatmamak hakemin yetkisindedir. Hakemin verdiği karara saygı duymak gerekiyor. Hakem açısından konuşmak istemiyorum. Derbi maçla ilgili raporlar dün gece elimize ulaştı. Bugün gerekli sevkler yapılacaktır." diye konuştu.

Mahmut Özgener, sporda yaşanan şiddetin önlenmesi için Spordan Sorumlu Bakanlık, İçişleri Bakanlığı, Kulüpler Birliği Vakfı ile ortak bir toplantı yapacaklarını da sözlerine ekledi.