Melikgazi Belediyespor, Hatay Tedaşspor'u 3-1 mağlup etti

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Melikgazi Belediyespor, hafta sonu evinde konuk ettiği Hatay Tedaşspor'u 3-1 mağlup etti.

Atatürk Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakaya Melikgazi Belediyespor hazlı başladı. Melikgazi Belediyespor, ilk seti 25-18, ikinci seti de 25-21 kazanırken, üçüncü sette ise Hatay Tedaşspor 25-20 galip geldi. Dördüncü seti ise Melikgazi Belediyespor 25-19 kazanarak, salondan 3-1 galip ayrıldı. Maç sonrası bir açıklama yapan antrenör Fuat Kalay, bu sezon farklı bir Melikgazi Belediyespor olacaklarını tekrar hatırlatarak, “Çok iyi bir hava yakaladık. Oyuncular arasında çok güzel bir arkadaşlık ve yardımlaşma var. Bir seri yakaladık. Bu seriyi devam ettirmek ve ilerleyen haftalarda daha iddialı konuma gelmek için gayret edeceğiz. Bize güvenen ve destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Dr. Mahmut Danacı da, elde edilen galibiyetten dolayı teknik heyet ve oyuncuları kutladığını belirterek, “Gençlere spor yapma imkanı vermek amacı ile yoluna devam eden Melikgazi Belediyespor, gençlere güvenildiği zaman neler yapılabileceğinin en iyi örneğini sergilemektedir. İlk iki haftada elde edilen galibiyetler bizi şımartmayacak, aksine daha da hırslandırarak, daha iyi başarılar elde etmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.