Gökçek: Hep beraber mücadele ettik

Galatasaray ile oynadıkları derbi maçı değerlendiren Gökçek Vederson, 'İlk olarak tüm takıma çok teşekkür ediyorum çünkü biz hep beraber bu zaferi kazandık. Hep beraber mücadele ettik' dedi.

Vederson, sözlerine şöyle devam etti: " Daha ilk dakikadan bu zaferi kazanmak isteyen bir takım vardı ve hepimiz bunu gerçekten istedik. Maçtan sonraysa kafaları gururla yukarıda harika bir zafer kazanmış takım vardı. Her maçtan önce konuşmalarımız oluyor ama bu tür maçlardan önce bazen çok daha fazla konsantrasyon gerekiyor. Çünkü böyle bir derbi maçta hiçbir zaman avantajı kaybetmemeniz gerekiyor. Biz de bugün bunu konuştuk ve takım olarak bunları gerçekleştirdiğimiz için muvaffak olduk.Öncelikle ve en önemli olarak bugün defansif anlamda 11 kişiyle çok iyi mücadele ettik. Karşı takıma neredeyse hiç gol pozisyonu vermedik. Bence bize zaferi getiren en önemli etken buydu."

Çok sık olarak yanında taşıdığı bir müzik aletini yanında getirmesi üzerine sorulan bir soruya başarılı oyuncu şöyle cevap verdi: "Kutlama yapacağımızdan hiç şüphe yoktu. Takımda öyle bir ruh ve hava vardı ki, kazanacağımızdan emindim ve maçtan sonra güzel müziklerle, bize Brezilya'yı andıran güzel müziklerle kutlama yapacağımızı düşündüğüm için yanımda müzik aletimi getirmiştim"