Lüks Fitness Center hizmete girdi

Her geçen gün gelişen ve uluslar arası standartlara kavuşan Gaziantep'in en büyük ihtiyaçlarından birisi olan sağlıklı spor salonu açığını kapatan Lüks Fitness Center, hizmete girerek kent yaşamına farklı bir renk getirdi.

Gaziantep'te uzun yıllardır eksikliği hissedilen spor kompleksleri arasında yerini alan Lüks Fitness Center, sauna tutkunlarına yönelik önemli bir merkez olma özelliğini taşıyor. Bay ve bayanlara spor hizmeti veren Lüks Fitness Center'da TV'li sauna, Türk hamamı, şok havuzu, buhar odaları da bulunuyor. Masaj hizmetlerinin de verildiği Lüks Fitness Center, Gaziantep Lisesi karşısında hizmete girerken, son model teknolojik cihazlarla donatılan merkezde bay ve bayanlara günün değişik saatlerinde hizmet veriliyor.
Sağlıklarını düşünen ve spor yapmak isteyenler için Lüks Fitness Center'in ideal bir spor alanı olduğunu ifade eden Genel Koordinatör Nuray Şen, “Aynalarla çevrelenmiş, hoş fotoğraflarla süslenmiş, yeşil rengin hakim olduğu mekanımızda müzik eşliğinde spor yaparken tüm stresinizi atacaksınız. Ayrıca fitness centerda kardiyolazkulay aletler müzikle kas geliştirmeye yönelik makinelerle serbest ağırlık aletleri, kalp atışlarınızı izleyebileceğiniz bilgisayar kontrollü koşu bantları, step makineleri, elektrik ve kondisyon bisikletlerinin en son modelleri bulunuyor. Lüks fitnes center, vücudun yağ, kas ve sıvı ölçümü sonucu, uzman eğitmenler tarafından verilen bireysel programlarla formunuzu koruyabileceğiniz ideal bir spor salonudur” dedi.
Lüks Fitness Center da uzman hocalar eşliğinde aero step stüdyosunda aerobik dersleri, plates dersleri ve step derslerinin de verildiğine dikkat çeken Nuray Şen, “Merkezimize gelen bay ve bayan konuklarımız uzman hocalarımız tarafından step, plates ve aerobik programlarına alınmaktadır. Dinamik, dinç ve sağlıklı bir vücuda sahip olmanın yolu programlı spordur. Konuklarımıza spor programları yanında Gaziantep'in en büyük olma özelliği taşıyan sauna spa, jakuzi, Türk hamamı ve buhar odalarından da yararlanma imkanı tanınmakta. Lüks spor ve sağlık merkezi kadınlara ve erkeklere özel buhar ve masaj odaları Türk hamamı jakuzi spa kese ve masaj servisleriyle yaz kış sağlıklı bir vücuda sahip olmaları için bütün imkanlarımız kullanılmaktadır” diye konuştu.
Şen, Lüks Fitness Center'e gelen konukların spor yapmanın keyfini yaşadıktan sonra saunada rahatladıklarını ve soluğu Vitamin Bar'da alarak ihtiyaç duydukları enerjiyi taze sıkılmış meyve suları ve sağlıklı kokteyller içerek aldıklarını dile getirerek, "Tüm Gaziantepliler'i Gaziantep Lisesi karşısında hizmete giren Lüks Fitness Center'e bekliyoruz. Ayrıca merkezimize 0 342 230 21 21 numaralı telefondan randevu alarak da ulaşmak mümkün" şeklinde konuştu.