Gezeroğlu Aydınspor'un yeni başkanı oldu

Zor günler geçiren Aydınspor'da geçtiğimiz hafta ertelenen Aydınspor kongresi bugün karanlık salonda yapıldı. Tek liste halinde gidilen ve üyelerin rağbet göstermediği kongre sonunda Ufuk Gezeroğlu, Aydınspor'un yeni başkanı oldu.

Aydınspor Hüseyin Aksu Tesislerinde yapılan ve seyyar kabloyla elektriğin verildiği salonda yapılan kongreye kayıtlı 286 üyeden 43 üye katıldı. geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongrede konuşan Başkan Ufuk Gezeroğlu, öncelikle yarın oynanacak olan İncirlova Belediyespor maçını kazanarak ligde puanla tanışmak istediklerini söyledi. Pazartesi günüde kulübün kesik olan elektriklerini açtırarak Aydınspor’da yeni bir dönem başlatacaklarını ifade eden Gezeroğlu, “Mevcut takımımız aslında iyi bir ekip. Fakat takımımız lige hazır durumda değil. Elektriklerin kesik olması dolayısıyla sulanmayan Mukan Perinçek Stadının zemini elektrik sorunu çözüldükten sonra orayı gübreleyip, futbol oynanmaya elverişli hale getireceğiz. Ve ilerleyen günlerde maçlarımızı Mukan Perinçek’te oynamayı arzu ediyoruz. Bu takım inşallah bölgesel lige çıkacak. Mevcut takımımızla birinci yarıda kalan maçlardan 16 puan toplamayı hedefliyoruz. Devre arasında da kadroyu takviyelerle güçlendireceğiz. Artık Aydınspor’da yeni bir dönem başlattı. Bütün Aydınlıları bu zor dönemde kulübümüze destek olmaya davet ediyorum” dedi.
Üyelerin rağbet göstermediği kongreye eski başkanlardan Naci Yeşilyurt’ta katılırken, Ufuk Gezeroğlu’na ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getirdi.
Ufuk Gezeroğlu başkanlığındaki Aydınspor’Un yeni yönetimi Fadıl Aydın, Murat Ödenir, İbrahim Günay, Alaaddin İçer, Murat Yanık, Fatih Işıklı, Ümit Özmüş, Mehmet Çetin, Ramazan Savaşan, Nizamettin Yalçınkaya, Aydın Çepni, Sami Taşkın, Mehmet Gedizlioğlu, Mehmet Kırmacı, İsmail Elbir isimlerinden oluştu.