Daum-Semih gerginliği

Fenerbahçe'de Steaua Bükreş karşılaşması öncesinde teknik direktör Daum ile Semih arasında tartışma yaşandığı iddia edildi.

Kanarya Romanya’da Steaua Bükreş ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasından mutlu bir şekilde döndü ama mücadele öncesinde yaşandığı iddia edilen bir olay, bir anda sarı-lacivertli camiadaki herkesin keyfini kaçırdı.

Sızan bilgilere göre, Steaua Bükreş maçı öncesinde teknik direktör Christoph Daum ile golcü yıldız Semih Şentürk arasında bir tartışma yaşandı. Alman çalıştırıcı, Semih’e “Takımdaki sakatlar nedeniyle şu anda forvette oynayacak oyuncumuz yok. Senden biraz özveride bulunarak, bu karşılaşmada forma giymeni istiyorum” dedi. Ancak golcü oyuncu bu ricaya “Hocam, sakatlığım daha tam anlamıyla geçmedi. Ağrılarım da sürüyor. Hafta sonunda Galatasaray ile yapacağımız derbi mücadelesinde forma giymek istiyorum” yanıtını verdi.

Semih’ten gelen bu sözler üzerine son derece sinirlenen Daum’un yanıtı ise bir hayli sert oldu: “Senin hangi karşılaşmada oynayıp oynamayacağına karar verecek olan kişi benim. Bunu böyle bil.”

İşte F.Bahçe’de bu söylenti kulaktan kulağa dolaşmaya başladı. Kimileri Daum ile Semih arasındaki bu diyaloğu doğrularken, “Doktor ‘Oynayamaz’ raporu verince Daum bu işe ses çıkarmadı” iddiasını ortaya atıyor. Böyle olunca da camiada herkes birbirine “Bükreş’te ne oldu?” sorusunu soruyor.