Daum futbolcularını kutladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, takımda çok fazla sakat futbolcu olmasına karşın Steaua Bükreş'i deplasmanda yenen oyuncularını kutladı.

Christoph Daum, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, takımdaki eksiklere karşın galip geldiklerini belirterek, ''Takımı kutluyorum, çok eksiğimize karşın İstanbul'a galibiyetle dönüyoruz'' dedi.

İlk yarıda çok top kaybı yaptıklarını ve kontraatak yediklerini vurgulayan Alman teknik adam,
''Yakaladığımız gol pozisyonlarında çok iyi kurtarışlar yapan kalecileri gole izin vermedi. Maçı biz kontrol ettik, ancak yenik duruma da düşebilirdik. Birinci yarıda iyi yapamadığımız şeyleri devrede konuştuk, ikinci yarıda zaman zaman çok iyi ataklar gördük. Roberto Carlos'un güzel pasından sonra güzel bir gol attık. Golü Kazım attı, ancak bu golde Roberto Carlos'un payı çok büyük. 1-0'dan sonra daha fazla pozisyon yakalamayı düşündük, ama istediğimiz gibi olmadı. Bunu daha iyi yapmamız gerekiyor” dedi.

Daum, Steaua Bükreş'in Türk takımlarına olan üstünlüğüne son verdiklerinin hatırlatılması üzerine, ''Bugüne dek çok rekorlar kırdık, tabii ki bunların hepsi istatistik'' dedi.

Steaua Bükreşli futbolcular, maç sonunda soyunma odasının girişinde iki sıra yapıp Fenerbahçeli oyuncuları alkışladı.

Daha önce rakip takım seyircilerinin alkışlamasını gördüğünü belirten Daum, ''Ancak bugün rakip takımın oyuncuları bizim oyuncuları bekledi ve alkışladı. Gerçekten centilmence bir hareket, teşekkür ediyorum'' dedi.