Kareteciler başkanı ziyaret etti

Balıkesir'de yapılan Balkan Karate Şampiyonası'nda üçüncü olan Büşra Tosun ve Kerem Ali Zeren, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi ziyaret etti.

Balıkesir'de yapılan 23 Yaş Altı Balkan Karate Şampiyona'nda ülkemizi temsil ederek Balkan üçüncüsü olan, Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları Büşra Tosun ve Kerem Ali Zeren şampiyona dönüşü antrenörleri Nurkan Kayacık ile birlikte, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi ziyaret ettiler. Başkan İnci, Ümit Bayanlar 54 kiloda mücadele ederek üçüncü olan Büşra Tosun'u ve 52 kilo Ümit Erkeklerde üçüncü olan Kerem Ali Zeren'i başarılarından dolayı tebrik etti.
Başkan İnci, Hendek'in sporda birçok başarılara imza attığını belirterek, “Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Ülkemizi her yerde en iyi şekilde temsil etmişlerdir. İlçemizden güreş dalında bir dünya şampiyonu, Balkan Şampiyonu ve Türkiye Şampiyonu çıkardık. Karatede de yine Türkiye ve Balkan Şampiyonları çıkardık, yakında Fas'da yapılacak olan Dünya Karate Şampiyonası'nda da sporcularımızdan Dünya Şampiyonluğu bekliyoruz. Sporcularımızı yetiştiren antrenörleri Nurkan Kayacak'ı da başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü antrenörü Nurkan Kayacık, sporcularının sıkı bir şekilde Fas'ta yapılacak dünya karate şampiyonasına hazırlandıklarını belirterek, “Balkan Şampiyonasında sporcularımız kıyasıya mücadele ettiler. Fakat Balkan üçüncülüğü elde ettiler. Bundan sonra önümüzde dünya şampiyonası var. İnşallah sporcularımız dünya şampiyonasından derece alarak dönecekler. Bunun için çok sıkı ve disiplinli bir şekilde antrenman yapıyoruz. Hedef Dünya Şampiyonluğu. Bize destek veren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.