Kanarya'da Semih şoku

Fenerbahçe, Steaua Bükreş takımıyla yapacağı maç öncesi golcü futbolcusunu kaybetme tehlikesi yaşıyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'nda yarın deplasmanda Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Steaua Stadı'nda teknik direktör Christoph Daum yönetiminde yapılan antrenmanda, futbolcular ısınmanın ardından çift kale maç yaptı.

Dünkü antrenmanda sağ ayak bileğinde ağrı hisseden Semih, bu akşamki antrenmanda da aynı bölgedeki ağrı nedeniyle antrenmanı tamamlayamadı. Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, Semih'in dünkü idmanda yaşadığı sorunun tekrarladığını, milli futbolcunun durumunun yarın netlik kazanacağını söyledi.

LUGANO VE BİLİCA TAKIMLA ÇALIŞTI

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Lugano ve Bilica, bu akşam takımla birlikte çalıştı.

İdmanın başında Bilica takımla birlikte çalışırken, Lugano ise bir süre kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık tarafından denendi. Daha sonra Uruguaylı futbolcu, çift kale maçta yer aldı.

Daum, as takımda savunmada Lugano ve Bilica'yı oynatırken, Önder'e yedek takımda görev verdi.

Dünkü idmanda sağ ayak bileğinden sakatlanan Özer ise takımla birlikte çalıştı.

Bu arada, antrenör Roland Koch'un antrenmana başlarken, yaptığı motivasyon konuşmasında ''Yarın bize ne lazım?'' sorusuna, futbolcuların ''Power (Güç)'' diye yanıt verdiği bildirildi.

Öte yandan, antrenman öncesi sahada takım doktoru Ertuğrul Karanlık'ın 38. yaş günü kutlandı. Karanlık'a da herkese olduğu gibi bir kupa hediye edildi.