Her şeyimi ortaya koyarım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cristoph Daum, oynayacakları Steaua Bükreş ve Galatasaray derbisi için oyuncularına ilginç bir hedef koydu.

Daum, "Ben futbolcu olsam iki maçta da oynayabilmek için her şeyimi ortaya koyarım.' dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cristoph Daum, yarın Steaua Bükreş'le oynayacakları UEFA Avrupa Ligi H grubu maçı öncesi Bükreş'te basın toplantısı düzenledi.

Steaua Bükreş'in, özellikle Avrupa kupalarındaki başarılarını bildiklerini kaydeden Alman teknik adam, iyi bir sonuçla Bükreş'ten ayrılmak istediklerini belirtti.

Sakat oyuncuların durumunun yarın netlik kazanacağını ifade eden Daum, "Yarınki maç için ana hedeflerimden biri de sakatlık yaşamadan buradan çıkmak." ifadesini kullandı. Son haftalarda bazı sakatlıkların yaşandığını dile getiren Daum, Steaua Bükreş maçından kısa süre sonra oynayacakları Galatasaray derbisi öncesi, sakat futbolculara yenilerinin eklenmemesi için dikkatli olacaklarını söyledi.

Bir basın mensubunun, 'İki zorlu maçın kısa aralıklarla oynanmasının takımı nasıl etkilediği' sorusuna Daum, ilginç bir karşılık verdi.

Daum, "Yarın Avrupa'da oynuyoruz. Pazar günü derbi var. Bundan daha güzel ne olabilir? Ben futbolcu olsam, her iki maçta oynayabilmek için her şeyimi ortaya koyarım." şeklinde konuştu.