Trabzonspor-Gaziantepspor maçının sonucu ( 0-0 )

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve saat 20:00'da başlayan karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetiyor.

90+6. Dakika: Tolga Özkalfa son düdüğünü çalıyor ve maç bitiyor. Maçın sonucu 0-0
90+6. Dakika: Karşılaşmada son anlar yaşanıyor.
90+4. Dakika: Gaziantepspor'da Hakan Bayraktar yerde kalıyor. Sağlık görevlileri oyun alanında Hakan, saha dışına alınıyor.
90+3. Dakika: Trabzonspor Colman ile başlattığı ataktan yararlanamıyor savunma topu kesiyor.
90+1. Dakika : Trabzonspor'da Colman düdükten sonra topa vurduğu için sarı kart görüyor.
90 Dakika: 4. hakem en az 6 dakika uzatma olacağını gösteriyor.
90 Dakika. Gaziantepspor'da oyuncu değişikliği Julio Cesar oyundan alınıyor yerine 61 numara ile Ümit giriyor.
88. Dakika: 0-0 eşitlik devam ediyor.
86. Dakika: Alanzinho uzaktan sert vuruyor top savunmaya çarpıyor. Atak devam ediyor, Selçuk vuruyor ve top dışarı gidiyor.
84. Dakika: Gaziantepspor sol kanattan geliyor. Ivan de Souza ortalıyor top ceza sahasında Julio Cesar dokunamıyor mutlak gol kaçıyor.
82. Dakika: Gaziantepspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 11 numarayla Jorginho , Giren oyuncu 19 numarayla Erman Özgür
82: Dakika: Trabzonspor ceza sahasına doğru tehlikeli geliyor Alanzinho pasını veriyor Gabriç vuruşu ve farklı bir şekilde topu dışarı atıyor.
80. Dakika: Cenk'in ceza sağsına doğru yaptığı ortayı Silva kolayca kontrol ediyor.
78. Dakika: Gaziantepspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 29 numarayla Olcan , Giren oyuncu 21 numarayla İbrahim Ferdi Çoşkun
76. Dakika: Yattara'nın kavisli bir orta yapıyor. Kaleci mahmut çıkıyor ve topu alıyor.
74. Dakika: Trabzonspor'da Gabric rakibine yaptığı faul sonucu sarı kart görüyor. 
70. Dakika: Trabzonspor'da Umut oyundan çıkıyor yerine Alanzinho giriyor.
68. Dakika: Colman vuruyor ve Mahmut penaltıyı kurtarıyor top kornere gidiyor.
68.Dakika:  Topun başında Colman.
68. Dakika: Gaziantepspor itirazlarına devam ediyor. Silva itirazları sonucu sarı kart görüyor.
67. Dakika: Trabzonspor'da Egemen ceza sahası içinde Tolga tarafından düşürülüyor ve karar penaltı.
63. Dakika: Gaziantepspor'un Murat Ceylan ile uzaktan gol bulma isteği sonuçsuz kalıyor. Murat Ceylan sert vuruyor ama dışarı.
61. Dakika: Trabzonsporlular dakika 61 olduğunda konfetilerle sahaya adeta kar yağdırdı.
61.Dakika: Gaziantepspor tehlikeli geliyor. Dasilva'dan şut hazırlığı Egemen kendini adeta topun önüne attı. Gaziantepspor bu ataktan yararlanamıyor.
60. Dakika: Trabzonsporlu Selçuk rakibine yaptığı faul sonucu sarı kart gördü.
57. Dakika: Gaziantepspor kalabalık geliyor, Dasilva'nın sürdürdüğü atakta orta geliyor ceza sahasına kimse dokunamıyor top autı gidiyor.
54. Dakika: Umut'un ortasında Gökhan Ünal topu kafa ile auta gönderiyor. Trabzonspor bu pozisyondan da yararlanamıyor.
49. Dakika: Trabzonspor Gökhan ile bulduğu ataktan yararlanamadı. Kaleci Mahmutun yaptığı müdahale sonucu Gökhan kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Trabzonsporlular'ın penaltı beklentisine hakem devam dedi.
48.Dakika :Trabzonspor'da Serkan Balcı rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
46. Dakika: Trabzonspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 18 numarayla Tayfun Cora Giren oyuncu 61 numarayla Yattara
45.Dakika: Hakem Tolga Özkalfa ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 0-0 Beraberlikle sona eriyor.
45.Dakika: Trabzonspor atağında Gökhan Ünal aşırtma bir vuruş denedi ama top kaleci Mahmut'ta kaldı.
44.Dakika: 4. Hakem Mehmet Fatih Gökçe'nin ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
42.Dakika: Trabzonspor atağında Selçuk orta saha önünden ceza sahası içine uzun oynadı ama kaleci Mahmut çıkarak Gökhan Ünal'dan önce topun sahibi oldu.
41.Dakika: Gaziantepspor atağında Murat Ceylan sağ kanattan ortasını yaptı ama top doğrudan kaleci Sylva'ya geldi.
40.Dakika: Gaziantepspor atağında Da Silva ceza sahası önünde topla buluştu, rakibini geçip ceza sahasına girmek istedi ama savunmada Cale ayak koyarak topu kazandı.
38.Dakika: Trabzonspor'da Colman sol kanattan korner kullandı, altıpas içine doğru ortaladı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
37.Dakika: Trabzonspor gole çok yaklaştı. Colman sol çaprazdan çalımlarla ceza sahasına girdi, kaleciyle karşı karşıya şutunu vurdu ve kaleci Mahmut son anda topu saha içine çeldi.
36.Dakika: Trabzonspor'da Colman sağ kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortaladı, Gabric kafayı vurdu ama top kaleci Mahmut'ta kaldı.
35.Dakika: Trabzonspor atağında Tayfun sağ kanattan arka direğe ortaladı, Gökhan Ünal müsait pozisyonda kafayı vurdu ama kaleci Mahmut son anda parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.
34.Dakika: Gaziantepspor atağında Jorginho sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Olcan topa kale önünde dokundu top ağlara gitti ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
33.Dakika: Trabzonspor atağında Colman ileriye doğru uzun oynadı, Umut hareketlendi ama kaleci Mahmut çıkarak topu aldı.
32.Dakika: Gaziantepspor'da Jorginho sol kanattan korneri kullandı, penaltı noktasına doğru ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.
31.Dakika: Gaziantepspor atağında Jorginho sol kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmada Giray'dan kornere çıktı.
29.Dakika: Gaziantepspor'da Ivan De Souza sağ kanattan serbest vuruş kullandı, arka direğe doğru ortaladı, Correia kafayla penaltı noktasına indirdi ama savunma son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
28.Dakika: Trabzonspor atağında Colman, Gökhan Ünal'a pasını verdi, Gökhan Ünal sağ kanattan bindirme yapan Serkan'a pas atmak istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
27.Dakika: Gaziantepspor atağında Hakan Bayraktar sol kanattan ileriye uzun oynadı ama kaleci Sylva zamanında çıkarak topun sahibi oldu.
26.Dakika: Trabzonspor atağında Selçuk ileriye doğru uzun oynadı, Gabric hareketlendi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
25.Dakika: Gaziantepspor atağında Correia orta saha önünden ceza sahası içine uzun oynadı ama top kaleci Sylva'da kaldı.
23.Dakika: Trabzonspor atağında ceza sahası içine yapılan ortaya Umut hareketlendi ama kaleci Mahmut zamanında çıkarak topun sahibi oldu.
22.Dakika: Trabzonspor atağında savunmadan seken topa Colman yerden vurdu ama top kaleci Mahmut'ta kaldı.
21.Dakika: Trabzonspor atağında Colman ceza sahası dışından kaleye şutunu vurdu ama top yandan auta çıktı.
20.Dakika: Trabzonspor bu kez Serkan'la gole çok yaklaştı. Serkan Balcı sağ kanatta topla buluştu, ceza sahasına girdi kaleye çok sert vurdu ama top direğe çarparak taca çıktı.
19.Dakika: Gaziantepspor'da Ivan orta saha önünden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.
17.Dakika: Trabzonspor atağında Gökhan Ünal sağ kanatta topla buluştu, içeriye çevirdi ama savunma araya girerek Umut'tan önce topu uzaklaştırdı.
16.Dakika: Gaziantepspor sağ çaprazdan serbest vuruşu kullandı, Julio Cesar direk kaleye sert vurdu ama top üstten farklı şekilde auta çıktı.
15.Dakika: Gaziantepspor ceza sahası önü sağ çaprazdan Jorginho'nun düşürülmesi sonucunda serbest vuruş kazandı.
14.Dakika: Trabzonspor'da Colman sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama kaleci Mahmut çıkarak topu saha içine yumrukladı.
13.Dakika: Gaziantepspor atağında Da Silva savunmanın arkasına atılan pasa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
12.Dakika: Gaziantepspor atağında Hakan Bayraktar sağ kanatta bulunan Da Silva'ya pas atmak istedi ama savunmada Cale araya girerek topu taca gönderdi.
11.Dakika: Gaziantepspor atağında Olcan sol kanatta Jorginho'yla paslaşarak ceza sahasına orta yapmak istedi ama savunma ayak koyarak tehlikeyi önledi.
9.Dakika: Trabzonspor atağında Cale sol kanatta topla buluştu, bekletmeden ortasını yaptı, Gökhan Ünal penaltı noktası üzerinde gelişine vurdu ama top yandan auta çıktı.
8.Dakika: Gaziantepspor atağında Olcan sol kanattan arka direğe doğru ortasını yaptı, ama top doğrudan auta çıktı.
7.Dakika: Gaziantepspor atağında Olcan sol kanatta topla buluştu, ceza sahasına doğru ilerledi, ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
6.Dakika: Gaziantepspor atağında Murat Ceylan topla beraber sağ kanattan ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.
4.Dakika: Trabzonspor gole çok yaklaştı, Colman sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortaladı, Gabric yükseldi kafayı vurdu ama top üst direğe çarparak auta çıktı.
3.Dakika: Trabzonspor atağında Gabric sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine orta yapmak istedi ama savunma son anda ayak koyarak topu kornere gönderdi.
2.Dakika: Trabzonspor rakip saha sağ kanattan Selçuk'la serbest vuruş kullandı, Selçuk ceza sahası içine ortaladı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
1.Dakika: Karşılaşma Gaziantepspor'dan Hakan Bayraktar'ın vuruşuyla başlıyor.
0.Dakika: Turkcell Super Lig 2009 - 2010 Sezonu 8.hafta açılış karşılaşmasında Trabzonspor kendi evinde Gaziantepspor'u konuk ediyor.


İŞTE İKİ TAKIMINDA İLK 11'leri

TRABZONSPOR

Sylva
Tayfun Cora
Giray
Egemen
Cale
Selçuk
Colman
Serkan Balcı
Gabriç
Umut
Gökhan Ünal

GAZİANTEPSPOR

Mahmut
Murat
Zurita
Jorginho
Hakan Bayraktar
Tolga
Olcan
Ivan de Souza
Julio Cesar
Cenk
Julio Cesar Souza