Kemerspor sahasına kavuştu

Sahasındaki zemin bakımı nedeniyle ilk 3 maçını deplasmanda oynayan Kemer Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Demre Belediyespor maçında taraftarı ile buluşacak.

Sahasındaki bakım nedeniyle ilk 3 maçını deplasmanda oynayan Kemer Belediyespor, önümüzdeki Pazar günü oynayacağı Demre Belediyespor maçında taraftarı ile buluşacak. Maç hazırlıklarını sürdüren Kemer Belediyespor teknik heyeti ise, Muratpaşa Belediyespor karşılaşmasında çıkan kırmızı kartların telafisi ile uğraşıyor.
Kemer Belediyespor’da Ali Boz, Kadir Çetin ve Fatih Altıntepe kart cezası nedeniyle Demre Belediyespor maçı kadrosunda yer alamazken, Volkan Tural sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak. Hasta olan Ufuk Gül’ün ise maça yetişmesi bekleniyor. İki orta saha, bir defans oyuncusunun cezalı olması nedeniyle arayışa yönelen teknik kadro umudunu genç oyunculara bağladı.
Kemer Belediyespor Stadı’nda gerçekleşecek ve Pazar günü saat 14.30’da Demre Belediyespor ile oynanacak maçı bir başlangıç olarak gören Kemer Belediyespor teknik heyeti, “DSİ Spor ve Manavgat Belediyespor ile berabere kaldık. Muratpaşa deplasmanında favori iken yenilen taraf olduk. Oyuncularımızı kert konusunda daha dikkatli olmaları için uyarıyoruz” diyerek Kemerlileri takıma destek olmaya çağırdılar.