Tita Antalyaspor'a mı gidiyor?

Antalyaspor Basın Sözcüsü Tahir Görgülü, Tita'nın transferinin 1-2 gün içinde netleşeceğini söyledi.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Tahir Görgülü, Ankarasporlu Tita'nın transfer edilmesiyle ilgi görüşmelerin sürdüğünü, Tita'nın Antalyaspor'a gelmek istediğini söyledi. Transferle ilgili olarak bonservisin sorun olduğunu bildiren Görgülü, görüşmelerin ılımlı geçtiğini açıkladı. Transferde Ahmet Gökçek'in kararının beklendiğini söyleyen Görgülü, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'den de konuyla ilgili ricada bulunduklarını, Tita'nın transferinin 1-2 güne kadar olumlu ya da olumsuz netleşeceğini söyledi.

 Tahir Görgülü, Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında evlerinde oynayacakları Diyarbakırspor maçı öncesi, taraftara hoşgörü, anlayış ve misafirperverlik çağrısında da bulundu. Görgülü, Lara'daki Kayı Plaza'da düzenlediği basın toplantısıyla, yönetim kurulu toplantısında alınan kararları açıkladı. Görgülü, yönetim kurulu toplantısında teknik direktör Mehmet Özdilek'ten takımla ilgili brifing aldıklarını ve kazanmak için takım olarak kenetlendiklerini ifade etti. Görgülü, Diyarbakırspor maçının önemine dikkati çekerek, maçı kazanarak bir hava yakalamayı ve yükselişe geçmeyi istediklerini aktardı. Teknik direktör Özdilek ile yaptıkları görüşmede, son dakika mağlubiyetlerinin de gündeme geldiğini kaydeden Görgülü, bu durumun sadece kendilerinde yaşanan bir şey olmadığını belirtti. Görgülü, bundan sonra daha iyi sonuçlar elde etmeyi beklediklerini söylerken, yönetim olarak, tüm takım ve teknik direktör Mehmet Özdilek'in arkasında olduklarını ifade etti.

Görgülü, Diyarbakırspor maçında, kale arkası tribünü biletlerinin 10 TL'den, açık tribün biletlerinin ise 15 TL'den satışa sunulacağını açıkladı. Görgülü, takımın Baia Otel'de 1 gün kampa girerek maça son hazırlığını yapacağını bildirdi. Diyarbakırspor'a tüm kapılarını açtıklarını, kulüp olarak, Diyarbakırspor'a her alanda destek olacaklarını ve maçın güzel bir atmosferde oynanmasını arzuladıklarını anlatan Görgülü, ''Taraftarımızı anlayışa, sağduyuya ve hoşgörüye davet ediyorum. Misafir takımlara ve taraftarlarına karşı misafirperver davranmak gerekir. Aksi halde takımımız da zarar görüyor. Özellikle küfür, koltukların kırılması gibi konularda aldığımız cezalarla zor durumda kalıyoruz'' diye konuştu. Görgülü, taraftar temsilcileriyle de toplantı yaptıklarını ve görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek, ''Biz onları elimizden geldiğince destekleyeceğiz, onlar da küfür gibi konularda daha hassas davranacaklar'' dedi. İlk yarıyı en iyi puanla tamamlamayı arzuladıkları ve yönetim olarak umutsuz olmadıklarının altını çizen Görgülü, ilk yarının başlarında zor maçlar oynadıklarını ve takımın uyum süreci de buna eklendiği için sorunlar yaşadıklarını anlattı.

Görgülü, yönetim kurulu olarak Antalyaspor Store'ları özelleştirme kararı aldıklarını da açıklarken, teklif vermek isteyenlerin cuma günü saat 14.00'den 17.00'ye kadar yöneticilerden Nuri Ülker'e ulaşabileceğini bildirdi. Tahir Görgülü, formalardaki göğüs reklamıyla ilgili geçici çözümler ürettiklerini ve maç maç reklam aldıklarını kaydetti. Antalya'da bulunan alt ve üst geçitlerin reklam haklarının da Antalyaspor AŞ'ye verildiğini açıklayan Tahir Görgülü, bu alanda 10 ile 20 milyon TL arasında gelir elde etmeyi planladıklarını söyledi.