Kariyer sahibi birini getireceğiz

Mahmut Özgener; 'Türk futbolunun başına önemli, kariyer sahibi birini getireceğiz. Her gün birçok ismin yazılıp çizilmesine üzülüyorum. Kimin geleceğini biz anlaştığımızda herkes görecek' dedi

Özgener, TFF'nin, Ermenistan Futbol Federasyonu yöneticileri onuruna verdiği öğle yemeğinin ardından, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

''Akşamki maça Azerbaycan bayrağı alınacak mı?'' yönündeki soru üzerine, Özgener, ''FIFA delegesi düşüncelerini güvenlik toplantısında paylaştı. Biz de bu konuyu valimize aktardık. İnanıyorum ki FIFA delegesinin çok hassasiyetle üzerinde durduğu konular hakkında valilik gerekeni yapacak'' diye konuştu.

Özgener, aynı sorunun bir kez daha yinelenmesi sonucu, ''Onu vali beye soracaksınız. Bizim karışabileceğimiz bir durum değil. Burada FIFA delegesin yaptığı uyarı var. Bunun ardından devam eden süreç var'' dedi.

TFF Başkanı Özgener, bazı milli takım futbolcularının yerli bir teknik direktörle çalışmak istediklerini söylediklerinin hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:
''Seçimi TFF Yönetim Kurulu yapacak. Acele etmiyoruz. Çok dikkatli olmalıyız. Türk futbolunun geleceği adına verilecek önemli kararlardan biridir. Titiz davranıyoruz. Türk futbolunun başına önemli, kariyer sahibi birini getireceğiz. Her gün birçok ismin yazılıp çizilmesine üzülüyorum. Kimin geleceğini biz anlaştığımızda herkes görecek.''

Özgener, ''Kişisel yerli mi yabancı teknik direktörden yanasınız?'' yönündeki soruya, ''Onu teknik direktörle anlaştığımız zaman göreceksiniz'' yanıtını verdi.