Ermenistan maçının 11'i belli oldu

Bursa Atatürk Stadı'nda bu akşam Ermenistan ile karşılaşacak Türk Milli Takımı'nda hedef, alınacak galibiyetle daha önce bu statta oynanan 6 karşılaşmadaki tabloyu bozmak.

(A) Milli Takım, Bursa Atatürk Stadı'nda daha önce 4'ü resmi 2'si özel 6 karşılaşma oynadı. Bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Ay-yıldızlılar, 5 gol atarken kalesinde de 5 gol gördü.

Milliler, Atatürk Stadı'nda yaptığı özel karşılaşmalarda Cezayir ve Rusya'ya aynı skorlarla 1-0 yenilirken, resmi maçlarda Hollanda ve Almanya'yı yine aynı skorlarla 1-0 yenme başarısını gösterdi. Türk Milli Takımı, Kuzey İrlanda ile 0-0, Makedonya ile de 3-3 berabere kalmıştı.

Atatürk Stadı'nda oynanan bu maçlarda akıllarda kalan ise Türkiye'nin iki dünya devi Almanya ve Hollanda'yı yenmesi ve Makedonya maçında Alpay Özalan'ın 3 gol atmasıydı.

MAÇI HANSSON YÖNETECEK

Türkiye ile Ermenistan Milli Takımları arasında saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Hansson yönetecek. Bursa Atatürk Stadyumu'ndaki karşılaşmada Hansson'un yardımcılıklarını Henrik Andren ve Stefan Wittberg yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Martin Ingvarsson.

Her iki takımın maça şu muhtemel 11'ler ile başlaması bekleniyor:

Türkiye: Volkan (Rüştü), Gökhan Gönül, Servet Çetin, Önder Turacı, Hakan Balta, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Hamit Altıntop, Arda Turan, Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci

Ermenistan: Roman Berezovski, Sargis Hopsevyan, Aghvan Mkrtchyan, Robert Arzumanyan, Hrayr Mkoyan, Karlen Mkrtchyan, Artur Edigaryan, Arman Karamyan, Artak Grigoryan, Artavazd Karamyan, Marcos Pizzelli