Yeni 10 numara Özer

Fenerbahçe'nin süper yıldızı Alex, takımdan ayrılırken formasını Özer Hurmacı'ya teslim edeceğini söyledi.

Özer Hurmacı “Alex, futbolu bırakınca, locasından beni 10 numaralı formayla izlemek istediğini söyledi” diyen genç futbolcu mutluluktan uçuyor.

Attığı ve attırdığı gollerle Fenerbahçe tarihindeki yerini şimdiden alan Alex’le adeta bir baba-oğul ilişkisi içinde olduklarını belirten Özer, “O, gerçekten çok büyük bir futbolcu. Sadece sahadaki futboluyla değil, saha dışındaki davranışlarıyla da örnek alınacak biri. Antrenmanlardan sonra bile beni yanından ayırmıyor. Sürekli futbol ve geleceğimle ilgili öğütlerde bulunuyor” dedi.

10 NUMARALI FORMA İLE İZLEMEK İSTİYOR

Özer konuşmasına şöyle devam etti: “Bir gün bana, Ben, 22 yaşındayken senin kadar iyi değildim. Daha sonra iyi bir noktaya geldim’ itirafında bulundu. Daha da önemlisi, futbolu bıraktıktan sonra beni locasından, onun giydiği 10 numaları formayla izlemek istediğini ifade etti. Böylesine büyük bir yıldızdan bunları duymak olağanüstü güzel birşey. Ayrıca bu sözler, onun nasıl alçakgönüllü olduğunu da gösteriyor. Çok büyük bir camiaya geldim. Başta Kaptanımız Alex olmak üzere bana inanan, güvenen insanların beklentilerini boşa çıkarmamam gerekiyor. Bunun için elimden gelen her şeyi yapacağım. İnşallah Kaptan Alex’in dediği gibi bir gün 10 numaralı formayı giyerim”